Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz pobiję chyba meża, brata , teścia i ojca.

Polecane posty

Gość gość
I jak tam autorko

Gość gość
fajnie, zapytaj sie jeszcze ich kiedy czas na odpoczynek dla ciebie i innych kobiet w rodzinie, może już teraz ? wcisnąć im dzieci i jechać w chuj

Gość gość
Nie przesadzajcie, pewnie pomalują, a w międzyczasie trochę się rozerwą, przecież umawiali się na malowanie, więc jeśli będzie pomalowane to chyba wielkiego problemu nie ma.Co to autorkę w sumie obchodzi w jakim trybie robią, może zawalają nocami a w dzień relaksują? Przecież to nie robią niczego strasznego, pojechali sobie rodzinnie w meskim gronie na wypoczynek, pozatym nikt z was nie wie ile tam siedzą, moze nie cale dnie a tylko parę godzin, wracają i malują. Autorko to nie jest żaden poważny problem,, raczej z kategorii śmiesznych.Moze mają jakieś zmiany, kto pije ,a kto maluje, 4 facetów do malowanie jednego domu to przesada, jeden malarz dałby spokojnie rade, a moze już szybko pomalowali i teraz mają wolne?

Gość gość
"Co to autorkę w sumie obchodzi w jakim trybie robią, może zawalają nocami a w dzień relaksują?" Może to, że kobiety kiszą sie w upale z dziećmi w domu bo faceci się obijają i zabrali samochody :O

Gość gość
A bez samochodu ta autorka z dziećmi juz wyjśc na dwór nie jest w stanie, przecież zamknięta na klucz w domu nie siedzi. A moze tak gnebiłą meża, ze ten mając okazje wyjechał odpocząć, nie znacie jej, nie wiecie jak żyją na codzień.

Gość gość
Ale rozbawiło mnie to jak autorka wspomniała o tym SPA dla niej, matki, teściowej i bratowej w odwecie, brzmi trochę jka z jakiegoś filmu :D. Jeżeli to prawda wszystko to rozumiem złośc, ale niestety, chłopy takie są ;/. Sam jak jest to wszystko pięknie obskoczy i zrobi, ale jak już się zbierze grupa chłopów, jeden rzuci taki pomysł to reszta nie odmówi bo wyjdzie na "babę" ;/. Z drugij strony też trochę zazdroszczę takich relacji, widać, ze się lubicie wzajemnie a teraz większość rodzin tylko koty drze ze sobą, sytuacje siostra-bratowa, synowa-teściowa czy szwagier-szwagier są często bardzo napięte a relacje pomiędzy rodzicami par zazwyczaj żadne, dlatego też ci trochę tego zazdroszczę... jednak mysle, ze faceci się poprawią :)nic bardzo szkodliwego nie zrobili, aleopieprz nie zaszkodzi, postawi ich na nogi, wykonają pracę i wróci do normy.

Gość gość
gość dziś Pisała o tym. Faktycznie, męczyć małe dziecko w 30stopniach autobusem bo tatuś ma je w dupie i zabiera auto żeby pomoczyć samemu dupę w wodzie. Nawet mój facet twierdzi, że ci tutaj postąpili nie fair, więc nie bądźcie bardziej męskie i wyluzowane od mężczyzn. x Mogli sobie jechać, ale chamskie jest takie oszukiwanie rodziny, branie urlopy wyłącznie dla siebie. Może żony też mają ochotę na urlop, ale nie mają komu dzieci podrzucić?

Gość gość
I co pomalowali

Gość gość
Ja jakoś w 40 stopniowym upale jeżdżę autobusami, busami i widziałam wiele matek z dziećmi, więc nie przesadzajcie wy leniwe k***y :O

Gość gość
Nie wiem co tu jest do ubawienia albo do wspominania po latach. Dla mnie niewybaczalne postepowanie. Kobiety zamknięte w 4 scianach a faceci szaleją. Znajac zycie to pewnie nie pomalauja tego mieszaknia. Ja bym meza chyba zabila jakby mi zrobil cos takiego.

Gość gość
nie rozumiem tego zamkniecia... ja jezdze z corka autobusem i tramwajem, nigdy nie przyszkloby mi do glowy, ze jestem zamknieta w czterech scianach. jakby autorce sie auto zepsulo to tez by z domu nie wyszla? albo jak maz jedzie samochodem do pracy to ona tez zamknieta w 4 scianach?

Gość gość
Zapraszam do sklepu internetowego http://www.kobemeble.pl Meble prosto od producenta, najniższe ceny i wysoka jakość. Unikasz prowizji pośrednika. Bezproblemowa dostawa do domu. 24 miesiące gwarancji Znajdziesz nas pod ww. adresem bądź na allegro

Gość gość
Zapraszam do sklepu internetowego http://www.kobemeble.pl Meble prosto od producenta, najniższe ceny i wysoka jakość. Unikasz prowizji pośrednika. Bezproblemowa dostawa do domu. 24 miesiące gwarancji Znajdziesz nas pod ww. adresem bądź na allegro