Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Urocza desperatka

Brak przyjaciol... Ktos młody z Trojmiasta?

Polecane posty

Gość Urocza desperatka

Jestem w wieku studenckim. Znajomych owszem mam, ale teraz zauwazylam, ze w okresie wakacji praktycznie nie ma do kogo gęby otworzyć. Kazdy powyjezdzal do siebie i niewazne jak blisko siebie bylismy, teraz moze co kilka dni jest "co tam na fejsie" albo w ogole zanik kontaktu. Dziwne to jakies... Straciłam miesiac temu przyjaciolke. Nie przejęłam sie jakos bardzo, bo ubliżała mojemu chłopakowi i na koniec potraktowała mnie jak gowno. Wole byc sama nizeli przyjaźnic sie z kimś podobnym. Aktualnie w trójmiescie mam jedna znajoma, Z która widuje sie co tydzien. Ona tez straciła przyjaciolke. Jednakże obie teraz powoli dobieramy takie słowa. Dobra kolezanka i tyle. Najwiecej czasu spędzam z chłopakiem, ktory jest świetny, jednakże chciałabym tez miec nowa osobę w swoim zyciu- koleżankę, z ktora mogłabym sie spotykać częściej i gadac gadac, z ktora miałabym cos wspólnego. Moze to serio jest troche żałosne, ale jestem tu anonimowa i chciałam sprawdzic co nieco. W rzeczywistości nikt by nie powiedział, ze moge byc taka desperatka :p mozna zaryzykować. Mam jakis dziwny dzien pod tym wzgledem. Czy jest tu ktos w miare rozrywkowy, uśmiechający sie, ktory jednak tak jak ja ma problem z utrzymaniem na dłuższa metę kontaktów? Oczywiście z Trojmiasta. No i w wieku studenckim:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować