Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Patrycja1992

Czy to rak ?

Polecane posty

Gość gość Patrycja1992

Hej mam 22 lata i od zawsze byłam zdrową i aktywną osobą, ale od jakiegoś czasu zaczęłam zauważać dziwne rzeczy:/ np od paru dni baaaardzo bolą mnie mięśnie i stawy na tyle że w nocy nie mogę przewrócić się na bok i wgl mam bardzo duży problem by chociaż wstać z łóżka ponieważ boli mnie każdą część ciała ;( do tego zaczęły pojawiać się siniaki bez żadnych urazów i tak jak zawsze byłam aktywna fizycznie tak teraz całkiem opadłam z sił ;( wstaje zmęczona i tak jak nigdy zasypiam w dzień i budzę się jeszcze bardziej zmęczona..pomóżcie ! Co to może być?

Gość gość
rak nie daje objawów z dnia na dzień. To pewnie co innego, idź do lekarza

Gość gość
Bez lekarza się nie obędzie. Twoje objawy są dotkliwe, dlatego musisz iść do lekarza, zrobić wyniki ...... być może rehabilitacja. Nie dopuszczaj, aby objawy występowały zbyt długo. Czy przykładasz uwagę do odżywiania, czy jesz co popadnie?

Gość gość
Zamiast pisać głupoty o raku idź do lekarza i Rob podstawowe badania, morfologia i mocz Kłopoty Ze stawami to moze byc reumatyzm lub problemy z nerkami i nadmiarem kwasu moczowego we krwi

Gość gość Patrycja1992
Tzn statam sie jesc normalnie i regularnie. I zapomnialam dodac ze zaczęła mi dokuczac zgaga :/ bardzo dziwne ze to wszystko tak nagle mnie dopadlo ale faktycznie bez lekarza sie nie obejdzie

Gość gość
Obecnie żarcie to trujący syf i co druga osoba ma zgagę, refluks i problemy ze stawami

Gość gość Patrycja1992
Jak już mówiłam jestem dość aktywnie fizyczną osobą wiec naprawdę uważam co jeść :)

Gość gość
Twoje objawy moga pasowac do fibromialgii