Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolałybyście mieć duże oczy czy usta

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie "duże"to pojęcie względne, przyjmijmy, żeto optymalna wielkość, tzw ideał, nie za duze i nie za małe :). Wszystkiego w życiu mieć nie można chyba... rzadko komu się to zdarza podwójnie, co jest według was większym atutem? Lepsze piękne usta i małe, nie przykuwające uwagi oczy, czy dużeoczy i małe, wąskie usta??

Wolałabym duże oczy, bo usta zawsze sobie mogę zrobić, jak mi przyjdzie fantazja. Oczu powiększyć się nie da.

Gość gość
Wolalabym miec wieksze oczy ,a jest na odwrót . Z drugiej strony cienkich ust tez bym nie chciala bo to ujmuje atrakcyjnosci w 90%

Gość gość
Zrozbione usta wyglądają beznadziejnie, co widać na przykładzie celebrytek z rybimi, napuchniętymi wargami. Oczy można powiększyć makijażem, ja bym usta wybrała.

Jak są dobrze zrobione, a nie jak u celebrytek wypchane do granic możliwości, to nie wyglądają źle. Oczy i tak bym powiększała makijażem, tak jak to robię teraz.

Gość gość
Niektóre dziewczyny są takie brzydkie że nawet gdy maja wieksze usta wygladają obrzydliwie,ja wybieram oczy ale to zalezy od twarzy.

Gość gość
Oczy. Usta można zrobić.