Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beznadziejna sytuacja w pracy, szefowa ciągle gloryfikuje koleżankę

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie ciągłe wywyższanie koleżanki przez szefową. Mam tego dość. Pracuję więcej, robię więcej a moja praca nie jest doceniana. Koleżanka się obija, często robi błędy i nie potrafi normalnie funkcjonować w tym środowisku. Jest wulgarna, olewa współpracowników i często zachowuje się nie fair w stosunku do klienta. Jednak szefowa zawsze ją chwali, przechwala i już mi to k***a bokiem wychodzi ;/ Magda to, Magda tamto, Magda sramto!!! Mało tego zarabia więcej niż ja mimo że ja mam większy zakres obowiązków. Nienawidzę przez to mojej pracy, najchętniej bym poszukała coś innego ale gdzie? Jestem po studiach a i tak nie pracuję w swoim zawodzie, bo tutaj w Polsce trzeba brać co jest :(

Gość gość
Czekaj cierpliwie aż sramto się Magdzie powinie, kiedyś to musi nastąpić, a w międzyczasie rozglądaj się za inną robotą.

Gość gość
Szefowa widzi w Tobie zagrozenie, wiec bedzie chwalic tepa laske, bo ona jej nie zaszkodzi I kims takimlatwo manipulowac. Pamietaj- osoby zbyt dobre w pracy tez nie maja lekko. Nie daj sie dziewczyno, rob swoje, a jak bedziesz miala szanse, to sie stamtad zawin do jakiejs lepszej pracy