Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ninaaas

Moja przyjaciółka...?

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem. Od trzech lat przyjaźnię się z moją przyjaciółką Dominiką. Poznałyśmy się w klasie i złapałyśmy kontakt. Od kiedy Doma ma chłopaka, zaczęło się wszystko psuć.. Rok wcześniej w wakacje spędzałyśmy cały czas razem, codziennie. Byłam przy niej po zerwaniu ze swoim eks. W tamte wakacje również poznałam swoje przyszłego (obecnie eks) chłopaka Arka. Zaczęliśmy być razem i wtedy Doma poznała się z Kamilem, swoim obecnym chlopakiem (był przyjacielem Arka). Na początku było dobrze, widywalam się i z nim i z nią, częściej nawet z Domi, ona tez miala czas. Po zerwaniu z Arkiem bardzo mi pomogli. Ale kiedy poklocilam się z nią w nowym roku (nie gadalysmy miesiąc) wszystko się zmieniło. Zaczęła więcej pić a w dodatku jarać trawkę, czego byla przeciwniczką. Widywałyśmy się jedynie w szkole, po nigdy. Dopiero kiedy Kamil zaczął pracować, "zwolnil jej sie czas", bo mial nocki i dniowki. Dopiero od marca widywalysmy sie "w miare" normalnie. Okolo 3 razy w tyg. Kocham ją jak siostrę i czasem mam ochotę jej wygarnąć, ale jak ją widzę to od razu mi się humor poprawia. Nie chce jej stracić, ale tęsknie za nią, ona tego nie rozumie. Nie wiem co robic..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować