Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MiłośĆ jest tylko dla pięknych zgrabnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

To wszystko to kłamstwo,człowiek może coś poczuc tylko do osoby osoby atrakcyjnej fizycznej,szczuplej,grube i brzydkie nigdy nie znajda faceta ktory bedzie je szczerze kochac

Gość gość
Raczej tylko dla wysokich mężczyzn

>>>To wszystko to kłamstwo,człowiek może coś poczuc tylko do osoby osoby atrakcyjnej fizycznej,szczuplej,grube i brzydkie nigdy nie znajda faceta ktory bedzie je szczerze kochac<<< x Na szczęście nie wszyscy mają w głowie g_wno zamiast mózgu :P, x więc MYŚLĄ inaczej niż Ty :D :D :D. x A jak uroda, to jedyne, czym możesz mężczyznę zainteresować i jej nie posiadasz, to rzeczywiście masz TUMANIE przerąbane :P :P :P.

Gość dość ładna ale nie w typie
Niestety też odnoszę takie wrażenie. Ja już absolutnie utraciłam wiarę w tzw. big love, w to że któryś, który choć trochę mi by odpowiadał się we mnie zadurzy.

Gość gość
Czyli nie jesteś ani piekna ani zgrabna bo nikogo nie masz, nic nie robisz tylko zwalczasz inne kobiety na tym forum.

Gość gość
Jak nie masz wiary w odmianę to sama sobie jesteś winna. Masz to, czego się spodziewasz. Przyciagasz brak faceta, brak miłości.

Gość gość
też odnoszę takie wrażenie ja powinnam schudnąć ale mam chorą tarczycę i mimo że robię dużo waga ani drganie

Gość gość
Zapomniałaś nadmienić że młodą jeszcze trzeba być! Bo piękna i stara to też nie ma szans na dobry seks z miłości i pomijam roczniki do roku 1950-bo to zupełnie inni ludzie Teraz mamy viagrę zanik chromosomu Y i impotentów NIESTETY!

Gość gość
Roczniki do roku 1950 maja szansę na dobry seks z miłości? hehehehe :)

Gość gość
Myślałeś, ze seks jest tylko do 30tki? Boże co za dzieciuchy.

Gość dość ładna ale nie w typie
No tak, po 30-ce będąc kobietą podobno trzeba zacząć czołgać się do grobu czy jakoś tak.

Gość rozi en
co do tematu- otoz nie. podobno jestem mega atrakcyjna chociaz sama czesto w to watpie i jakos nie moge spotkac kogos wartosciowego. fakt- interesuje sie mna wielu facetow ale pozostawiaja wiele do zyczenia. i wcale nie szukam idealu. tak wiec wg mnie tym atrakcyjnym trudniej jest spotkac milosc niz tym przecietnym.