Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce isc do pracy..

Polecane posty

Gość gość
broken nikt mnie nie bije... ale mam meza od tego zeby przyjsc po pracy i sprzatacpo nim gotowacpalic w piecy, kosic ogrod a on nic?;/ ciekawe jak mam to zrobic

Gość gość
Daj dopy listonoszowi. Niech ci zrobi ze dwa bachory (dasz mu za to pare znaczków). I wówczas już nikt, nigdy nie zagna cię do roboty. Przy dzieciach sie wykarmisz :D

Gość gość
aleco znaczy postawic? bo nie bardzo rozumiem?

Gość gość3333www
Powiem Ci, że jak masz 6 stów swoich i dom jest zarąbiście ogarnięty obiadki itp to nie jest źle. Są kobiety co nie pracują w ogóle a w domu nie jest wszystko porobione. Ty mi wyglądasz na całkiem spoko :)

Gość gość
spoko,moge isc do pracy ale przy podzielonych obowiazkach a nie ze maz mi ostatnio wyliczyl ze bylabym w domu o 4 to i w piecu zapale i posprzatam rzuce pranie obiad ugotuje bo on jest zmeczony i niema czasu a w weekend wiedy on w sb pracuje ja mam jeszcze piec

Gość gość
tylko jak ja pojde np za 1300 to jest tylko 700 zl wiecej zysku a w domu nie ma nic zrobione to chyba lepiej 600 miec i w domu wszystko jest na blysk..sama juz nie wiem

Gość gość
nie moge powiedziec ze jest leniwy bo kurcze pracuje ciezko.. ale czy to jest powod zebym ja szla do pracy a popracy do domu wszystko robic i w weekend jeszcze piec na zamowienia.. ostatnio jak go zapytalam to powiedzial ze on nie ma kiedy robicpo pracy tezsie mu nalezy odpoczynek a ze spac chodzimy o tej samej porze wiec jest na rowni;/

Gość gość
autorko jak przeczytałam kilka postów to myślałam że jesteś leniem do potęgi ntej,teraz jak czytam o twym mężu to się zastanawiam jak mogłaś za niego wyjść? czy on szuka niewolnika? albo ta praca i podział obowiązków albo pracujesz w domu i 600 dorabiasz.

Gość gość3333www
Autorka jest spoko, widać, że dba o dom ognisko domowe i jeszcze dorobić potrafi do budżetu. Niektóre baby ni pracują a w domu bałagan i obiad nie zawsze

Gość gość
Mąż ma rację - przynieś 1300, w soboty dopiecz za 600. A chałupe i ogródek ogarniesz przy księżycu. I jesteście kupe kasy do przodu.... to znaczy do tyłu!! Bo jak ty przyniesiesz 1300, to wyniesiesz 2000!!! I tak to wyjaśnij mężowi - może wreszcie cie zrozumie.

Gość gość
ja bym p********ila meza i dorabiala nadal w domu, a kredyt macie na ten dom?

Gość gość
nie, nie mamy kredytu, mieszkamy w domu który dostałam po babci, wyremontowaliśmy go tylko.

Gość gość
what? dom macie można powiedzieć od twojej strony, dorabiasz 600 zł w domu błysk a on Ci każe spiepsszac do roboty do tego? naiwna jesteś?

Gość gość
broken to pol etatu to tez niby dobre wyjscie ale laczac te wszystkie obowiazki to i tak duzo z uwagi na to ze on nawet butow nie sciaga po domu, rozrzuca brudne ubrania (moja mama zaleca mi je spalic);/

Gość gość
Ale oni dobrze się dobrali: - żona pasożyt - mąż brudas Pasożyt żeruje na brudasie :D

Gość gość
przecież dziewczyna dorabia i robi wszystko w domu

Gość gość
A ile jest roboty w domu, jak mieszka w nim dwoje ludzi? No ile?? Godzinę dziennie? A pozostałe 23 godziny spanie, ploty i seriale brazylijskie....

Gość gość
Jeśli jesteś cukiernikiem, to zainwestuj w siebie, piecz ciasta w domu na zamówienie jesli sa dopbre to na pewno zyskasz dużo klientów rozgłos się upiecz kilka na próbę, wyjdź i poczestuj przechodniów daj wizytówki :) Może dorobisz się kiedyś własnej cukierni, a co do pracy to nie jest przeciez tak źle. Ja pracuje mam cięzką fizyczną pracę, ale zawsze umiem znaleźć coś dobrego jakieś dobre strony, lubię ludźmi z którymi pracuję, i miejsce pracy jest wesoło i fajnie. Nie wyobrazam sobie siedzenia w domu. A pomyśl, mąż moze też nie miec ochoty pracowacm, może mu cięzko jest wiesz nawet te dodatkowe 1300 miesięcznie do domowego budżetu robi różnicę.

Gość gość
A jaki tam z niej cukiernik? Baba co piecze ciasta i tyle. A tu zaraz "CUKIERNIK" :D