Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mars i wenus

Kiedy najlepiej zejść mężczyźnie z oczu..

Polecane posty

Gość mars i wenus

temat może lepszy na uczuciowy ale tam tematy znikają w gąszczu pozostałych.. pytanie jak w tytule.. żeby nie pogarszać sytuacji kiedy najlepiej kobieta powinna zostawić faceta samego? przykład: mój zaczyna narzekać znów na swoje życie zawodowe, dałam mu się wygadać, coś od siebie dodałam,chciałam go przytulić, nie dało się, i po przeanalizowaniu milionów zachowań wolę się stlenić. nie chcę Go zostawiać z problemem ale raczej teraz nic nie zrobię, może sam wróci. jakie macie podobne doświadczenia? kiedy zostawiłyście faceta samego by np.uniknąć niepotrzebnych kłótni albo dać mu po prostu czas?

Gość gość
najlepiej gdy pod nim nie leźysz:)

Gość mars i wenus
zabawne;)

Gość gość
up

Gość gość
kobiety są z Wenus, mężczyźni z Marsa - super literatura dla obojga.

Gość szon
jak dojdzie to lepiej mu zejść z oczu :)

Gość gość
Naucz go rozmawiać :) to nie jest takie trudne. I co to znaczy nie przytulil ? Jak nie to nie zejdz mu z oczy na dłużej jak nie zatęskni znaczy nie warto jak zatęskni, wtedy go ucz :)

Gość mars i wenus
zmarnował fajny wieczór, bo ladnie i seksownie wygladałam, po południu jeszcze dał mi to do zrozumienia, a skonczylo sie tak ze powiedzialam ze chetnie bym go przytulila juz raz probowalam, a on ze to nie moja wina.. potem juz cos gorszym tonem powiedział ze chce spac i tak sie wczoraj skonczylo. a to podobno ja narzekam :|

Gość gośćasdfgg
Mężczyźni sami rozwiązują swoje problemy i nie mają potrzeby przepracowania ich w duecie vide wygadania się. Wiec nie podchodz do niego jak do kobiety bo nią nie jest. Daj mu się po prostu wyspac i tyle :)

Gość gość
21.46 masz racje ze powinno sie umiec rozmawiac,lecz nie wtedy gdy sa juz wiekie problemy.Me na codzien duzo rozmawiamy i kazdy ma problemy ja mam i on ma a razem rozwiazujemy i nie mamy dylematow.Maz ma prawo do mnie ja do niego.Zawsze jest w moim zyciuy najwazniejszy i ja w jego.Nawet byl porzy narodzinach dzieci ,zawsze jest nawet przy moim badaniu u ginekologa nawet na foteluy,bo moj problem zdrowotny jest jego problemem,gdy on bedzie kiedys u urologa ja bede przy nim tez go wspierac,a wstydzic sie jeden drugiego przy badaniu,czy porodzie to by bylo zacofaniem i izolacja miedzy nami.

Gość gość
facet potrzebuje dwóch rzeczy: jedzenia i seksu... jeśli nie jest głodny to daj mu duuupy i w resztę nie wnikaj

Gość mars i wenus
gość 6:46 , czyli że jak większe problemy to lepiej go zostawic na chwile i czekać az bedzie dobry moment? i on bedzie chcial pogadac? no a juz bylam tak blisko, musialam sie odezwac przed spaniem;/ ale coz najabrdziej mnie tylko te jego biadolenie dobija