Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy osoba z wyskztalceniem zawodowym moze potrafic ladnie i madrze mowic ?

Polecane posty

Gość gość

np. wyglaszac porzemowena uroczystosci uzywajac madrych slow i mowiac z sensem? albo ujdzielac porad zyciowych mlodszym od niej? np zeby szwaczka 37 letnia dawala poraz zyciowych swojej kuzynce, studentnce ekonomii ?

Gość gość
Jeśli szwaczka mądra, a studentka głupia - to czemu nie?

Gość gość
mądrości nie kupisz, nie posiądziesz z książek, filmów, czegokolwiek mądrą może być nawet osoba nieumiejąca czytać i pisać

>>>np. wyglaszac porzemowena uroczystosci uzywajac madrych slow i mowiac z sensem? albo ujdzielac porad zyciowych mlodszym od niej? np zeby szwaczka 37 letnia dawala poraz zyciowych swojej kuzynce, studentnce ekonomii ?<<< x To Ty studentko jesteś tak tępa, że trzeba do Ciebie pięknie i kwieciście przemawiać, byś cokolwiek pojęła :P ? x Mądry człowiek zrozumie głupiego. x Głupi nie zrozumie samego siebie :(.

Gość gość
Ja bez gimnazjum jestem inteligentniejszy niż większość osób jakie znam.. i tacy np po studiach u mnie w pracy to de/bile w porównaniu do mnie w mohej robocie. Jestem prawa ręka szefowej i mam z***biście bystry umysł.

Gość gość
U mnie w robocie też same magistry miękkie faje. A ja jestem prawą ręką szefowej, bo mam zaje/biście grubą pyte ;)

Gość gość
" mam z***biście bystry umysł. " - jest takie powiedzenie - bystry jak woda w klozecie. Twoja bystrość nie ma nic wspólnego z inteligencją - raczej z cwaniactwem. Taki "bystry-cfaniaczek" ;) A gdyby ci dać do policzenia całke z całki kołowej i ułożyć z tego model ekonometryczny - to z całą ferajną z podwórka byście tego do końca swoich dni nie rozkminili :D

Gość gośćaaa
Co za głupie pytanie wykształcenie zawodowe jak sama nazwa wskazuje to jest wypracowanie sobie zawodu. Co ta studentka ekonomi takiego osiągnęła w swoim zyciu w porównaniu z ta szwaczką? Trzeba zestawić te dwie osoby, starsza kobieta umiejąca szyć, zapewne posiadająca kontakt z ludźmi, klientelę, jest zaradna życiowo, uzdolniona zapewne plastycznie bo to trochę idzie w parze z szyciem, nie każdy potrafi. No i młoda studenrtka zadająca głupie pytania, która jeszcze tych studiów nie skończyła i nie wiadomo gdzie po tych studiach trafi :)