Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ciemny blond taki naturalny i dlugie wlosy wam się podobają?

Polecane posty

Gość gość

Blond taki ciemny, ale z ciepłym, zótawym odcieniem więc nie mysi, włosy dłupie do łopatek i proste, raczej nie zniszczone? Czy taki kolor jest do bani i lepiej zafarbować?

Gość gość
*złotawym odcieniem- miało byc Coś jak jennifer Aniston ma, tylko włosy jednotego koloru no i inna fryzura bo dlugie do lopatek i proste

Gość gość
Jak się dobrze czujesz w takich to po co farbować

Gość gość
Nawet dobrze sie czuje ale tak sie zastanawialam czy cos sobie nie odmienic i zafarbować na ciemno? Chociaz kazdy mi odradza, moleżanka mi ostatnio powiedziala, ze ja mam slowianska urode i w ciemnym kolorze bym wygladala blado... moze i racja bo cere mam dosc jasna i nie chce wygladać anemicznie, ale znowu niektorzy tu pisza ,ze blond jest tandetny itd to nie wiem... Moj wyglada niby naturalnie , ale chcialabym cos odmienic tylko boje sie oszpecenia ,a z ciemnego koloru ciezko przejsc na jasny. Kiedys miałam brazowy balejaż to ciezko bylo powrocic do blondu

Gość gość
rób jak uważasz. jak masz mocne włosy to farbuj.pamiętaj ,że będziesz mieć co kilka tygodni odrosty i będziesz musiała ponownie nakładać farbę na włosy. samopoczucie będziesz mieć lepsze ale później będziesz chciała zmienić kolor włosów a jeśli nałożysz czarną farbę to bardzo trudno ściągnąć ten kolor.