Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS wygra i krzykacze układnicy trafią za kraty a spokojni wykształceni za nich

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie chamy co w bezczelny sposób zagadywały obcych ludzi robiąc sobie układ pójdą siedzieć, a ci cisi sprawiedliwi wykształceni spokojni pogardzani teraz w Polsce trafią na kompetentne stanowiska i będzie tak jak na Zachodzie!!!! Na Zachodzie krzykacze-cwaniaczki układowicze zamiatają ulice, a ci naprawdę wykształceni spokojni kulturalni pracują na stanowiskach takich na jakie się uczyli a u nas jest odwrotnie!!!!

Gość gość
Up

Gość gość
Hahahah cisi, spokojnie ludzie?? Przecież Pisowcy to właśnie pieniacze, awanturnicy, którzy każdego człowieka z innymi poglądami spaliliby na stosie! Będą mi kazać jak mam żyć, z kim mam spać i czy mogę mieć dzieci, czy nie. Dziękuję bardzo.

Gość gość
Krzykaczem to jesteś ty używając tylu wykrzykników, to raz a dwa, nie zwalaj swojego nieudacznictwa, lenistwa i nieumiejętności zarabiania pieniędzy, braku zaradności oraz nawiązywania relacji z ludźmi na to, że inni zarabiają. Inni zarabiają, bo umieli się odnaleźć, ty nie umiesz to możesz żreć tynk i mieszkać w kartonie, twoja sprawa.

Gość gość
Siedza caly dzien na kafe nieroby jepane a chca ville z basenami i dobre auta. Jak kurfa ja sie pytam:O

Gość gość
Potem przyjdzie taki kafeteryjny nierób okraść kogoś, bo zobaczy że ma dobry samochód czy duży dom pełny nowoczesnego sprzętu. Na to jest jedno lekarstwo, wziąć się w końcu do roboty a nie opier/dalania równo całe dnie i pieniądze się znajdą. Od takiego nieróbstwa można zgnić a nierób nie pomyśli może by tak poszukać pracy. Lewusy zawsze będą biedne.

Gość gość
Nie zagaduje do innych ludzi bo uważam to za bezczelne działanie honor mi nie pozwala mama kiedyś uczyła że trzeba być uprzejmym i nie nękać innych ludzi pytaniami tylko grzecznie czekać aż cie poproszą bo to jest kulturalne, a buraki chamy zadając pytania z d**y nękają obcych ludzi!!!