Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn nie bedzie u ojca na slubie

Polecane posty

Gość gość

Moj byly partner wkrotce sie zeni. Ojciec powiedzial mu ze ma sie czuc zaproszony na slub. Ja z mezem i corka akurat w tym czasie przebywamy na wakacjach. Tak maz ma wolne. Syn 12 lat powiedzial ze nie chce byc na slubie i ze jedzie z nami na wakacje. Nie wiem co robic. Zmuszac go aby pojechal...w koncu to slub jego ojca. Na pewno byloby mu przykro gdyby syna nie bylo. Dodam ze ja oficjalnie od bylego nic o slubie nie wiem poniewaz my kontaktu nie mamy od dawna.

Gość gość
To może zadzwoń do byłego przedstaw sytuacje, żeby nie pomyślał, że nastawiałaś jakoś syna i niech sam jeśli mu na obecności syna zależy z nim porozmawia.

Gość gość
wiesz co jezeli nie chce byc na slubie to ma prawo-ja bym nie zmusząła, a z byłym porozmawiaj o syt zeby tobie nie wygarniał w rpzyszłosci ze nastawiasz dziecko przeciwko niemu

Gość gość
Z tym ze byly ze mna nie rozmawia. Od dawna nie rozmawiamy nawet sie nie widzimy.

Gość gość
A masz jakiś problem z tym, żeby do niego zadzwonić ? Bo nie rozumiem. Jesteś dorosła i to ty musisz jakoś rozwiązać tę sytuacje aby w przyszłości nie rzutowała na wasze dziecko. Liczysz, że ono za ciebie to załatwi. Pokłóciliście się czy nie rozmawiacie czy nie jesteście rodzicami i tego mimo rozwodu nie zmienisz więc kurtuazyjny telefon powinien załatwić sprawę.

Gość gość
Moj byly partner wkrotce sie zeni. Ojciec powiedzial mu ze ma sie czuc zaproszony na slub. xxx Ojciec powiedział twojemu byłemu, że ma się czuć zaproszony? co ty kur/wa piszesz w ogóle?

Gość gość
Jezeli twoj byly nie ma z toba kontaktu I nie wnikajmy dla czego, a o slubie wiesz od syna to moze on twoj syn powinnien porozmawiac z ojcem I odmowic , ma 12lat moze to zalatwic??? Uczmy dzieci samodzielnosci

Gość gość
Pewnie 12 latek niech załatwi tą inne sprawy bo rodzice mają problem, żeby ze sobą porozmawiać. No dajcie spokój. Ja rozumiem, że można się rozwieść układać sobie życie inaczej ale jak się ma dzieci to trzeba jakoś relacje między sobą tak ustalić żeby potem kwasów nie było.

Gość gość
ja mam podobna sytuacje,były bierze slub juz wszystkich zaprosił a naszego synka który ma 4,5 roku nie,nie wiem czy go zaprosi bo nic na ten temat nie mówi a podkresle ze żeni sie z kobieta która ma tez synka i on bedzie, troszke przykre by to było gdy by naszego nie zaprosił,wiem że jest mały ale jednak to jego syn i fajnie gdyby był tam.