Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość poranek 5

MAM ZLE RELACJE Z RODZINA

Polecane posty

Gość gość poranek 5

Jak jest z tym u Was? Bo u mnie jest tragicznie :( Mam4 rodzeństwa przy czym ja jestem najmlodsza urodzona po 15 latach po ostatniej siostrze. Dzieli mnie i moje rodzeństwo dosłownie wszytsko , wiek, sytuacje zawodowa, rodzinna itd. Jednak zaznaczam, ze moi bracia i siostry to osoby raczej dobrze sytuowane ale jednak dzięki swojej własnej ciężkiej pracy. Ja jestem w najlepszym polozeniu bo mam lekka prace w biurze na pol etatu a maz zarabia bardzo dużo, wiec to co ja zarobię to mam np. na ubrania a tak naprawdę to maz utrzymuje dom , mnie i nasze dzieci. Z rodzeństwem mam koszmarne relacje jest ciagle obgadywanie , plotki na mój temat, itd. Doszlo do tego, ze nie utrzymuje z nimi kontaktui bo już wysiadałam psychicznie. Jest mi strasznie zal bo jak patrze na niektóre rodziny to az serce sciska jak się kochają a mnie moje rodzeństwo nienawidzi. Ogladacie czasem Kardashianow? Jak oni się kochają jaka maja super relacje te siostry, jak się wspierają. A u mnie jakby mogli to by mnie na suchej galezi powiesli. Tak się zastanawiam czy to nie moja wina bo z rodzina meza tez nie ma rewelacji chociaż zawsze starałam się być ok względem nich.

Gość gość
Moze w Tobie lezy problem, duza rocznica wiekowa to napewno utrudnienie dla Was Ale nie najwazniejsza.Ja z Siostra mam poprawne relacje chociaz 1,5 roku sie nie widzialysmy no i nie lubimy sie z jej mezem.Niestety jak zakladasz swoja rodzine to relacje Troche slabna z rodzenstwem... Moze czesciej spedzajcie czas razem, na imprezach rodzinnych, zblizycie sie.... Sama nie Wiem :/

Gość gość
duz roznica wieku to raz, a poza tym to co pokazuja w telewizji o kardashianach to przeciez to jest wyrezyserowane :) sa rodziny co sie kochaja, wspieraja, ale nie w kazdych jest kolorowo :) moze na poczatek chociaz z jednym z rodzenstwa sie zblizcie do siebie, poodwiedzajcie sie, znajdzcie wspolne tematy, na wakacje na pare dni zapros z rodzina brata lub siostre :)