Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość poranek 5

MAM ZLE RELACJE Z RODZINA

Polecane posty

Gość gość poranek 5

Jak jest z tym u Was? Bo u mnie jest tragicznie smutas.gif Mam4 rodzeństwa przy czym ja jestem najmlodsza urodzona po 15 latach po ostatniej siostrze. Dzieli mnie i moje rodzeństwo dosłownie wszytsko , wiek, sytuacje zawodowa, rodzinna itd. Jednak zaznaczam, ze moi bracia i siostry to osoby raczej dobrze sytuowane ale jednak dzięki swojej własnej ciężkiej pracy. Ja jestem w najlepszym polozeniu bo mam lekka prace w biurze na pol etatu a maz zarabia bardzo dużo, wiec to co ja zarobię to mam np. na ubrania a tak naprawdę to maz utrzymuje dom , mnie i nasze dzieci. Z rodzeństwem mam koszmarne relacje jest ciagle obgadywanie , plotki na mój temat, itd. Doszlo do tego, ze nie utrzymuje z nimi kontaktui bo już wysiadałam psychicznie. Jest mi strasznie zal bo jak patrze na niektóre rodziny to az serce sciska jak się kochają a mnie moje rodzeństwo nienawidzi. Ogladacie czasem Kardashianow? Jak oni się kochają jaka maja super relacje te siostry, jak się wspierają. A u mnie jakby mogli to by mnie na suchej galezi powiesli. Tak się zastanawiam czy to nie moja wina bo z rodzina meza tez nie ma rewelacji chociaż zawsze starałam się być ok względem nich.

masz swoją rodzinę, więc dbaj o stosunki w swojej rodzinie, jak rodzeństwo Cię nienawidzi, to jest ich biznes, kiedyś może będą tego żałować. nie obwiniaj się, bo czasami tak się dzieje,że udają nowobogackich, bo mają kasę, to jeżdżą i mają w d***e rodzinę, a na starość się budzą, że oni mają rodzinę, a całe życie pościg za fortuną. olej, nie odzywaj się i nie myśl. dbaj o swoją rodzinę i tyle.

Gość gość
lepiej jest mieć przyjaciół , poza tym oni są z innej epoki nie ma bata abys się z nimi dogadywała, luzik niech spadają są zawistni i cofnięci dlatego nic na siłę. Nie sądź ze we wszystkich rodzinach jest tak pięknie więc nie załamuj rąk bo to zazwyczaj norma- syf w rodzinie:-) poczekaj na swieta i poczytaj komentarze o tym jak nic nikomu się nie chce a zwłaszcza spędów rodzinnych

Gość gość
ale to takie przykre :(