Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasso

odezwala sie ex co zrobic

Polecane posty

Gość lukasso

Witam, pisze do Was ponieważ mam duży mętlik w głowie, po ponad 3 miesiącach odezwała się do mnie była dziewczyna ( to ona zerwała) z ogólnymi pytaniami co słychać itp. Byłem w szoku bo wcześniej zero kontaktu i spotykała sie już z kimś a teraz 1,5 godziny na słuchawce.Na drugi dzień umówiliśmy się na oddanie sobie jeszcze rzeczy które mieliśmy.Spotkanie trwało pół dnia najpierw u niej potem na mieście na końcu u mnie(do niczego nie doszło).Dużo żartowalismy ale i były poważne tematy.Teraz mam pytanie jak odebrać te sygnały(nawet mówiła ze ma chęć się przytulić i pocałować ale nie może bo nie jesteśmy razem) Nie chce się nakręcac bo już dużo przeszedłem ale mam ja dalej w sercu, nie chce tego spieprzyc jeśli Jest szansa na powrót ale jak mam się zachowywać w stosunku do niej?dodam że idziemy razem na wesele do jej rodziny niedługo.POZDRAWIAM

Gość gość
pewnie gostek ją kopnął a dupa ja swędzi to szuka jelenia ale pamiętaj dwa razy do tej samej wody się nie wchodzi szkoda czasu ! :)

Gość gość
Po co pytasz skoro już zadecydowałeś?

Gość gość
Jak jej się trafi ktoś lepszy to będzie powtórka.

Gość gość
jak odezwala się ex to będzie s_ex

Gość gość
olej ja, koles ja w dupe konpnał to nagle sobie o Tobie przypomniała, znajdzie sie lepszy to znowu Ci kopnie w dupe