Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 28 latka ma szanse jeszcze kogos poznac?

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie zakonczylam dlugi zwiazek i chyba juz nikt takiej starej nie bedzie chcial.:(

Gość gość
No pewnie, że nikt.

Gość gość
Szansę na znalezienie kogoś ma się w każdym wieku, choć faktycznie im człowiek starszy, tym ciężej o poznanie kogoś.

Gość gość
Przecież odpowiedź jest oczywista: tak są szanse, ale mniejsze niż te które miałaś np. 8 lat temu.

Gość gość
No i jeszcze pewnie musisz obniżyć progi wymagań. Są wolni panowie po 30, dużo jest takich typowych łysawych z brzuszkiem, oni lubią zgrabne dziewczyny w wieku 25-30 lat.

Gość gość
Ja prawie nie mam wymagan. Chce jedynie,zeby byl wierny i opiekunczy

Gość gość
fikuMikuu dziś - bzdury gadasz ja mam 32 spotykam się z taką co ma 33, tyle że ona tak wygląda że niejedna 20-stka może pozazdrościć figury i twarzy...

Gość gość
Do gosc12:42 : I co? Planujesz cos z nia powaznego?

Gość gość
Co wy gadacie ja mam 24 lata i spotykam sie z panią 48 lat planujemy ślub i trójkę dzieci, a moja kobieta wygląda jak niejedna 20latka!!! Zazdrościcie jej figury i piersi

Gość gość
nie , no skąd, przecież w tym wieku wszyscy stoją nad grobem albo poumierali

autorko poszukaj wśród 50+, sorry ale faceci do 40stki nie biorą dziewczyn powyżej 20stki.

Gość gość
fikumikuu Niezly z Ciebie troll ;)

Gość gość
Fikumiku wypowiada się w sprawach o których w ogóle nie ma pojęcia. Tak jakby daltonistka pisała referaty na temat kolorów.

Gość gość
gosc 13:10 hahahaha :D

Gość gość
gość dziś - jeżeli ona będzie chciała to tak... na razie krótko się znamy ale wiem że jest normalna.

Gość gość
gosc 13:15 W takim razie duzo, duzo szczescia zycze :) Moze i ja kiedys spotkam faceta, ktory bedzie o mnie myslal tak jak Ty o niej :) Pozdrawiam

Gość gość
Problemem nie jest wiek, bo jesteś młoda, ale to że byłaś w długoletnim związku. Jesteś wychowana przez innego faceta a to niedobrze.

co chcesz, żeby ci napisać? bo to, że panny A i B poznały w tym wieku przyszłego męża nie przesądza o tym, że ty też poznasz. ani to, że X i Y nikogo nie poznały i zmarły samotnie nie świadczy o tym, że u ciebie będzie tak samo.

Gość gość
gosc 13:21 Dziekuej Ci serdecznie za odpowiedz jednak chcę podkreslic, ze to ja skonczylam zwiazek z powodu zlego traktowania mnie oraz duzych roznic charakteru. Chce teraz poznac kogos nowego, kto miałby u mnie czystą kartę. Jestem otwarta na nowa osobe i jedyne co sie dla mnie liczy, to zbey mnie dobrze traktowal, tak jak sie ukochana traktowac powinno :) pozdrawiam Żabalka, dziekuje :)

Gość gość
Tzn byłaś przez lata z kimś patologicznym, a teraz chcesz normalnego który Cię doceni? Aha..

Gość gość
gość dziś - Dziękuję bardzo :)

Gość gość
Gosc 13:26 A dlaczego nie? Dlaczego mam w koncu nie byc szczesliwa?

Gość gość
Autorka ma gdzieś obiektywne opinie, przyklaskuje tylko pochlebstwom. Niefajna osóbka.

A na serio, masz szansę kogoś poznać. Zmień jednak nastawienie. Bądź otwarta, optymistyczna i ciesz sie życiem. Zamknij etap poprzedni, żale smutki itp. oczyść swoje serce i umysł.

Gość markkkkkkmarkk
fikumikuu jak nie trollujesz to fajna jestes

Gość gość
bez przesady, to jeszcze nie grób te Twoje 28 lat, znam samotne w tym wieku, a w przyszlym miesiącu idę na ślub 32 letniej kuzynki, jest w związku od 2 lat - rozwódka a mimo to znalazła i była starsza od Ciebie :) więc czemu Tobie mialoby sie nie udac?

Gość gość
Do fikuMikuu: No ja wlasnie taka mam zamiar byc :) Nie chcę na nową osobę patrzeć przez pryzmat byłego chłopaka bo charaktery są różne i każdy jest inny. Jeden schrzanił związek to nie znaczy, że reszta też taka będzie. Powiem szczerze, że temat założyłam bo miałam chwile rezygnacji gdzie oglądałam profile znajomych i widziałam jak dużo osób w mim wieku zakłada już rodziny. W związku z tym pojawiają się dziwne, przykre mysli. Po prostu jestem typem osoby, która uwielbia kochać i być kochaną. Myslałam, że takiej szansy już nie bedę miała.

Gość gość
Do gosc 13:36: To bardzo miło:)

Gość gość
Ja mając 30 lat i będąc dziewicą poznałam pana 30 letniego prawiczka. i dziś jesteśmy małżeństwem i spodziewamy się pierwszego dziecka. Wcale nie był jakiś łysawy z brzuchem wręcz przeciwnie. Całkiem zadbany z gęstymi włosami, kulturalny, dżentelmen, mieszkał sam, pracujący, mający hobby i dbający o zdrowie, niepijący i nie palący. Nie możesz tylko skreślać faceta z jakiś głupich powodów jak np. mój facet był 30 letnim prawiczkiem czy to, że nie ma prawa jazdy. Ja to zaakceptowałam i dostałam w zamian bardzo fajnego faceta, przy którym jestem szczęśliwa.