Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 28 latka ma szanse jeszcze kogos poznac?

Polecane posty

Nie patrz na innych. To twoje życie, nie równaj do normy, a do tego czego TY chcesz i pragniesz.

Gość gość
Do gosc 13:34: Gratuluje w takim razie :) Miałaś duzo szczescia. A mozna wiedziec jak go poznalas? Ja nie mam nawet zamiaru skreslac za takie rzeczy bo to jest tak blahe, ze nawet nie podlega dyskusji :)

" gość dziś Tzn byłaś przez lata z kimś patologicznym, a teraz chcesz normalnego który Cię doceni? Aha.. " X a co, zabronisz jej? :D najlepiej sobie zrobić po związku przerwę na oddech i poukładanie się, a miłość czasem po prostu przychodzi sama. po kiepskim związku chcąc nie chcąc masz wyrobioną masę zachowań obronnych i podświadomych uprzedzeń, ale idzie sobie z tym dać radę :)

Gość gość
Do fikuMikuu: Dzięki :)

Gość gość
Żabelka Dokładnie. Ważne, żeby miec na tyle silny charakter, zeby nie oceniac nowego faceta po tym co robił jej były. Ja nawet nie rozumiem dlaczego ten ktos uwaza ze autorka po zlym zwiazku ma nie miec prawa do szczescia, niby dlaczego. masakra

I poznać kogoś nie jest trudno ale poznać kogoś z kim będzie nam dobrze, z kim będziemy sie rozumieć i dogadywać, to jest trudne i to niezależnie od wieku i innych czynników.

Gość gość
Do fikuMikuu: No wlasnie, jeszcze, zeby ten ktos nam pasowal to jest drugie pol sukcesu. Ale ja tam wymagan nie mam duzych, nie skreslam za jakies blahe rzeczy bo sama idealem nie jestem :) A Tobie fiku z tego co obserwowalam na forum zycze bruneta jakiegos fajnego :)

"ja tam wymagan nie mam duzych" Wymagania TRZEBA mieć. Wymagać dobrego traktowania, szacunku itp. - nie wymagasz źle kończysz. Dziękuję :) Wierzę w Brunetów :)

Gość gość
Do fikuMikuu: Napisałam, że nie mam dużych bo mam te podstawowe takie jak wiernosc,szacunek i dobre traktowanie.. no chyba ze to akurat teraz jest bardzo duze hehe :) Znam trochę osób samotnych, którzy mają wymagania z kosmosu, więc myślę, że moje raczej do wygórowanych nie należą :)

Gość gość
Autorko ja poznalam swojego jak mialam 31 lat. teraz mam 34 i dziecko w drodze i jestem mega szczesliwa, powodzenia ;-)

Gość gość
tylko prawiczek może dać szczęście kobiecie

Gość gość
28 latka na spokojnie jeszcze młodziutka zależy kogo szuka

Gość gość
poznać to możesz jeszcze nie jednego ale kogoś kto nadaje się do życia, to już nie jest takie proste

Gość gość
nie nadaje się do życia, k****, śmiechu warte co to znaczy, jak facet się nie zmienia to po prostu nie robi tego dla ciebie, dalej szuka

Gość mefistofeless
Ja piernicze, kolejna małolata i sie pyta czy jeszcze ma szanse... Ja się pytam: jakie jeszcze ??? Przecież Ty kobieto dopiero wchodzisz w dojrzałe życie. Nabierasz charakteru, pewności, itp. Na tym sie skup a znajdziesz szczęście :0 Pozdrawiam. mefistofeless :)

Gość gość
Wiek wiekem, ale też faceci na to patrzą że długi związek oznacza duży przebieg i w tym może byc problem.