Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja przy kobiecie

Polecane posty

Gość gość

mam taki dylemat,bardzo mnie kręci masturbacja przy dziewczynie. Nigdy tego nie robiłem ale bardzo bym chciał. Wyobrażam sobie ,że jestem całkiem rozebrany a ona obserwuje jak zabawiam się swoją pałeczką. Obawiam się tylko, że ona może źle to odebrać i pomyśleć,że jestem jakiś zboczony. Jak jej to delikatnie powiedzieć?

Gość gość
Może zacznij od pytania czy ona ma jakieś fantazje, pomysły, które chciałaby zrealizować. Czy przychodzi jej do głowy coś nowego itd. I jak odpowie (przy okazji warto się dowiedzieć, nie?) to wtedy powiesz, że Ty masz taką fantazję. I oczywiście zapytasz czy nie ma nic przeciwko. Jak dla mnie to żadne zboczenie. robiłam "gorsze" rzeczy. :p

Gość gość
jest to dobry pomysł, kiedyś mi się zwierzyła,że chciała by się kochać ze mną na morskiej plaży o zachodzie słońca w ustronnym miejscu oczywiście z szampanem do towarzystwa

Gość gość
mnie poprosiła dziewczyna żebym pokazał jak sam to robię kiedy przyznałem się że czasem onanizuję się. Za którymś razem po dwóch piwkach uległem. Myślałem że ze wstydu zjaram się ale orgazm był z******ty. Nigdy sam takiego nie miałem

Gość gość
zeby było ciekawiej to ona była szczelnie ubrana a mnie kazała się rozebrać nawet z skarpetek chacha

Gość gość
mnie ciekawi czy kobieta krępuje się innej nagiej kobiety i czy np ma fantazję aby wspólnie się masturbować?

Gość gość
Troche głupio tak trącać się przy kobiecie

Gość gość
dlaczego głupio,jesli to twoja dziewczyna to nie ma tabu

Gość gość
odpowiem tak - robię to i to często - ona uwielbia na to patrzeć, gdy nie może się powstrzymać zaczyna mi pomagać - dotyka, muska językiem, bierze do buzi. jest fantastycznie. Czasem masturbacja jest wzajemna - naprzeciwko. A ostatnio, miała taką ochotę, że sama przyniosła wibrator, zdjęła majtki i siedząc naprzeciw mnie zaczęła się zabawiać - oczywiście moje ciśnienie nie wytrzymało i również zacząłem sie masturbować... skończyło się na wspaniałym sexie. Polecam takie zabawy!

Gość gość
Czesto robimy takie zabawy. Zero dotyku wzajemnego. Tylko mastrbacja. Bardzo podniecajace. Jesli jeszcze dodajemy do tego jakies zboczone teksty to jest zabawa na calego i szybki orgazm gwarantowany. Polecam.

Gość gość
ja chciałem żeby zrobiła mi pokaz masturbacji. Zgodziła się dopiero jak obiecałem że ja też pokażę. Jak pokaz to pokaz - żadnej interakcji aż do finału. Ona by chciała żebym się włączył, to by ją zwolniło z "kompletności" pokazu, ale ja wyczekałem na obserwacji do końca. Ona zresztą na moim pokazie również. Od czasu do czasu robimy sobie takie seanse. Bardzo fajne, można podpatrzeć szczegóły silnie działające na parntera, bardzo przydatne do wykorzystania potem.

Gość gość
Ja za szybko leje w takich akcjach to się pitem przekłada na ******ie

Gość gość
Ja z mężem często tak robimy lubię na niego patrzeć potem sama się bawię mmm

Gość gość
Ja mam kilka znajomych kobiet i dziewczyn,bo sa w roznym wieku, przed ktorymi sie onanizuje.Rozmawiamy dlugo i gleboko na te i inne tematy .Pytaja mnie o szczegoly,o technike.Chca zebym im zademonstrowal a pozniej opowiedzial jak sie czuje gdy robie to w konkretny sposob.Przyprowadzaja kolezanki.Te"nowe"na poczatku sa stremowane,skrepowane,dopoki nie zobacza mnie nago.Pozniej sytuacja sie rozluznia.Jezdzimy nieraz na plaze w jakies ustronne miejsca i tam sie przed nimi onanizuje bedac caly czas nago.Jestesmy zaprzyjaznieni,jestesmy blisko i jest naprawde super.

Gość gość
Mnie przyłapała jak sam się zabawiałem i dostałem ochrzan, że nie robię tego przy niej. Jak widać niektóre kobiety lubią patrzeć na męskie zabawy.

Gość gość
moja kobieta lubi patrzec jak sam to robię i lubi gdy patrzę się jak ona pięści swoją cipke a myśli o jeszcze jednej kobiecie by była i też masturbowala się z nami