Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozjaśnianie brązowych włosów

Polecane posty

Gość gość

Witajcie moje Drogie! Oczko Chciałam Was prosić o poradę. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, wpadający w miedziano- złoty refleks. Od wielu lat farbuję się Castingiem Loreal 613 Mroźne Mochaccino. Po tygodniu ten kolor bardzo się u mnie wypłukuje, włosy jaśnieją w kierunku brudnego złota. Ten kolor mi nie odpowiada. Marzy mi się powrót do jasnego, popielatego blondu. Dodam, że włosy moje są falowane, z tendencją do puszenia się. Pozwólcie, że przedstawię Wam mój plan: 1. kąpiel rozjaśniająca na 9% rozjaśniaczu (mam nadzieję, że jedna wystarczy); 2. po kąpieli zastosowanie mieszanki farb Alfaparf Platinum kolor 11.11 oraz 11.20 w proporcji pół na pół wraz z rozjaśniaczem z Joanny 12% w stosunku 2:1 do tych farb. Czy przy tym planie mam szansę na rozjaśnienie włosów i otrzymanie jaśniejszego koloru blond bez złoto- rudych refleksów? Serdecznie dziękuję Wam za odpowiedź i pozdrawiam!

Gość gość
Cześć kotku studentko Chodzi Ci o te włosy nad ci.pką czy o te na głowie?:) pyta facet

Gość gość
1. jak farbowałaś włosy to idz do fryzjera na wypłukanie farby. 2. jak spłuczesz farbę, to fryzjer może ci je rozjaśnić do oczekiwanego odcienia 3. a potem keratynowe prostowanie. to możesz zrobić sama, musisz tylko kupić odpowiednie produkty (aliexpress.com) jeśli nei masz na to czasu i/lub pieniędzy to lepiej zostań przy tym co masz. lepiej mieć brązowe włosy ze złotymi refleksami niż blond siano na głowie. bo nie oszukujmy się NIE DA SIĘ rozjaśnić włosów bez ich niszczenia!

Gość gość
13:42 mam mocno rozjaśnione włosy bez jakichkolwiek oznak zniszczenia...