Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

faceci co wolicie

Polecane posty

1 duży biust,mały tyłek cała chuda 2 płaska deska, szerokie biodra ale szczupła 3 normalna nie chuda nie gruba,biust B, tyłek ok ale dość grube łydki i tłustawe ramiona

niedaleko mnie mieszka facet który jest mega przystojny i ma laske dwójkę a mógłby mieć jakąś miss... piszcie faceci która jest najlepsza...

dla mnie 1 lubie małe tyłeczki, biust niema znaczenia, lubie mniejszy, ważne żeby żył nie było za bardzo widać bo nielubie takich lizać

a ty to pewnie nr 3 grubsze łydki tak niezabardzo, ramiona grubsze jeszcze ujdą. Może zacznij biegać jeśli chesz mieć lepszą figure ?

Gość gość
Oczywiście 3:classic_cool:

niema czegoś takiego jak w genach. Geny są modyfikowalne. Najważniejsza jest konsekwencja w tym co się robi i niepoddawanie się, byłaś na moim temacie, pisałem o tym

w łydce mam 36cm w najszerszym miejscu jak było mnie 5 kg mniej miałam 34 i lepiej się czułam ale mam teraz problem ze zrzuceniem choć i tak dwa zrzuciłam bo było mnie o 7 za dużo.

Gość prawictwo pospolite 193
numer 2 mi pasuje najbardziej

prawictwo ale mi chodzi o taką co nawet biustu A nie ma... ostatnio na plaże przyszedł taki facet mieszka dwie przecznice ode mnie i tak patrze że jego laska normalnie miała mniejszy biust od mojej córki a w biodrach miała na pewno 100cm a tali może z 58 max 60 ładna była ale ten biust_współczuję jej...

laski sie za bardzo tym swoim biustem przejmują. Jak panna płaska jak deska że tylko jej sutki sterczą jak u faceta to może ma się czym przejmować, w innym wypadku raczej nie

ile masz w biodrach i le w talii ?

Gość boromirr
ja wybieram 1 lubię duże biusty i małe tyłeczki i jak jeszcze chuda dla mnie super

masz dobrą figurę zatem ..

prawictwo pospolite 193 dziś oj ta bardzo fajna jest :) Twarz dużo robi że pozostałe gabaryty tracą sporo na znaczeniu :) ja nie pijam kawy Ile powinnaś ważyć ? Niemam pojęcia, nieznam się na wymiarach kobiet ale pewnie coś około 50 - 55 jak większosć dziewczyn. Moja siostra waży 68kg przy podobnym wzroście co ty i jest mega laska. Ma duże balony niestety niemogę wstawic zdjęcia, niechce być rozpoznawalny

ja ważę 56 a ważyłam 51 i wtedy byłam mega pewna sb. w biuście mam 83cm, w biodrach 91 (jak było mnie 5kg mniej miałam 89) :) to dużo waży twoja sis no ale pewnie te tzytzki ważą 10kg skoro takie duże...

Gość gość
Ja mam 164 szerokie biodra (po ciąży) wąska takie i duży biust. A mój ojciec mówi ze jestem gruba. Myślicie że ma rację. Dodam że nie mam obwisłego i grubego brzucha.

Gość gość
Ważę 53 kilo.

ja nie pijem , według mnie niczego ci nie brakuje .. Masz wszystko na swoim miejscu