Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o operacjach plastycznych

Polecane posty

Gość gość

bo mi znajoma mowila że trzeba sie pogodzic ze takim nas Bog stworzył,a to co czlowiek ma cierpieć ?

Gość gość
twoja znajoma ma niepokolei w głowie, a co mysle ? sama planuje zoperowac moj wielki brzydki nochal ale dopiero po wakacjach, aktualnie nie mam kasy :) chcialam tez powiekszyc usta ale zrezygnowalam, u wiekszosci kobiet wyglada to sztucznie i trzeba powtarzac zastrzyki co rok a to kosztuje

Gość gość
Mozesz ze swojego tluszczu powiekszyc usta wtedy nie bedzie wygladac stucznie i nie bedzie ci gniło tam nic.

Uważam, że wszystko jest dla ludzi. Też sobie kiedyś zrobię.

Gość gość
Głupoty babsko gadało!Wielu ludziom takie operacje pomogły powrócić do normalnego życia i pracy.To nie tylko lifting twarzy i silikonowy biust.Proszę sobie poczytać na ten temat :-)

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego ludzie są tak tępi,że operacje plastyczne im się tylko z poprawianiem urody i samopoczucia kojarzą.Czasem ludzie po wypadkach,oparzeniach itp.straszą swoim wyglądem,dzieci się rodzą z zajęczą wargą,ktoś ma wysuniętą szczękę,albo krzywy nos czy odstające uszy!Przecież lepiej to poprawić.,jeśli jest taka możliwość,tym bardziej,że tacy ludzie mają problemy w relacjach z innymi,są wyśmiewani i nie mają łatwego życia.

Gość gość
wypowiem sie bo mam kompleks nosa ktory powoduje ze wygladam jak czarownica. ludzie tego nie rozumieja i pukaja sie w glowe bo ktos kto tego nie ma tego problemu nei zrozumie. kolezance raz wytlumaczylam w ten sposob (bo sama ma p*****lca na punkce swojego brzucha) ze to tak jakbys musiala z nim chodzic na wierzchu.. - wtedy zalapala.