Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozofkaa

jedno pytanie do zwolenniczek aborcji mam

Polecane posty

Gość filozofkaa

konkretnie do tych, które swoje pozytywne zdanie na temat aborcji argumentują takim stwierdzeniem iż "ciało kobiety jest jej własnością i to ona ma prawo decydować o swoim ciele" rozumiem, że nie macie absolutnie nic przeciwko temu, jeśli kobieta będąca w ciąży pije alkohol i pali papierosy ? Przecież tutaj tak samo "ciało kobiety jest jej własnością i to ona ma prawo decydować o swoim ciele", tym bardziej, że przecież to co jest w jej brzuchu to tylko "zlepek komórek". P.S. Nie napisałam tego tematu złośliwie ;)

Gość gość
oczywiście, że to zlepek komórek i o co ci chodzi, i tak nas jest w wuj, bida aż piszczy i mamy sie rozmnażać, ciebie chyba p********ilo

Gość gość
rozumiem, że nie macie absolutnie nic przeciwko temu, jeśli kobieta będąca w ciąży pije alkohol i pali papierosy ? xxx ja nie mam nic przeciwko, niech sobie nawet daje w żyłe heroine ! uj mnie to interesuje :O taka patologia w ogole nie powinna miec dzieci...ale co poradzisz ? skoro co 10 kobieta jest patologiczna z tego co widze

Gość gość
A ty co, jak widzisz kobietę w ciąży i z papierosem to lecisz jej łapy obcinać?

co do obcinania łap to kobiety mają pełne prawo je sobie obcinać. w końcu to ich łapy

i doprawdy zastanawia mnie dlaczego kobieca solidarnośc w tym przypadku sie nie manifestuje publicznie. gdzie te marsze poparcia dla kobiet chcących sobie uciąc to albo tamto bedące ta bądź inną częścią ich ciała?! gdzie protesty przeciwko męskim szowinistom zamykającym w psychiatryku kobiety podcinające sobie żyły?! w końcu to ich żyły i zaborczym samcom wara od ich żył

Gość gość
a kiedy "zlepek komórek" przestaje nim być jeśli można wiedzieć choć zastanawiam się też kim trzeba być by o tym decydować. Arogantem ? Prawo dżungli to nie człowieczy świat tylko zwierzęcy

a teraz konkurs. co rośnie szybciej? włosy paznokcie czy zlepek komórek w macicy?

Gość gość
jestem.w ciazy i pale i co zlinczujesz mnie?

Gość gość
droga autorko, jak dozyjemy dnia w ktorym broblemy jak katolska patologia gdzie dzieci zabija sie i chowa do beczek, albo z kocyka "wypadaja", gdzie sieroty w domach dziecka sa molestowane, krzywdzone psychicznie i fizycznie nie beda istniec a wszystkie narodzone dzieci beda kochane i otoczone opieka, to wtedy bedzie czas na zadawanie takich durnych pytan. kobieta powinna miec prawo o decydowaniu o wlasnym ciele i losie. zapity ojciec palacy papierosy w obecnosci swojego juz narodzonego dziecka jest tak samo destrukcyjny jak kobieta w ciazy ze sklonnoscia do uzywek.

Gość gość
pytanie do autorki: czy jesz mięso, dlatego, że masz prawo jeśc, co Ci się podoba? pzdr

Gość gość
Prawo dżungli to nie człowieczy świat tylko zwierzęcy xxx to przestań jeść mięso, bo to zwierzeta muszą polować z braku innego wyboru

Gość gośćaaaa
księciu dobrze prawisz:) Dlaczego ratują samobójców? Przecież to ich ciało mogą zrobić z nim co chcą.

Gość gość
a ja jestem przeciwniczką aborcji, a w obydwu ciążach kilka razy piłam alkohol. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
"rozumiem, że nie macie absolutnie nic przeciwko temu, jeśli kobieta będąca w ciąży pije alkohol i pali papierosy ? Przecież tutaj tak samo "ciało kobiety jest jej własnością i to ona ma prawo decydować o swoim ciele", tym bardziej, że przecież to co jest w jej brzuchu to tylko "zlepek komórek". Jakby ta kobieta miała szansę usunąć to by usunęła,a później dziecko cierpi po porodzie na jakieś choroby cierpi, bo kobieta piła alkohol i paliła papierosy. Jakby chciała ''ta kobieta dziecko'' to by nie piła i paliła -proste.. więc za aborcją jestem jak najbardziej

Gość gość
Zwisa mi to pali, pije, cpa. nie moja sprawa podobnie jak nie moj biznes związany z rozpłodem

Gość gość
Z samobójcami dobry przykład -skoro kobieta ma wolną wolę decyzji o swoim ciele to po co ratować samobójczynię ?

Gość gość
Tez uwazam ze nie warto ratować