Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

By zrealizować swoje marzenia potrzeba systematyczna ciężka rzetelna praca

Polecane posty

nad samym sobą i dodatkowo obszerna wiedza jak to robić i co robić. Będą trudności i kłody pod nogi ale trzeba nauczyć się z nimi radzić i być cierpliwym. Konsekwencja i zdrowy rozsądek to podstawa. To dla was przegrańcy dobra rada i iskra budzącego się w was być może poczucia sensu życia. Jakby niebyło idealni ludzie mają czasem dobre serce jak jak :)

Gość gość
Brunetos nikt nie jest idealny nawet ty. Może i jesteś przystojny, miły i co tam jeszcze chcesz. Ale ideałów nie ma...

Dla siebie jestem, i dla przyszłej partnerki będe więc można rzec że idealność zależy od relacji, tudzież punktu widzenia. Ty też jesteś idealna, jedyna w swoim rodzaju.

Gość gość
Nie pojmą kawy Nie jesteś nikim... Zawsze możesz coś zmienić w swoim życiu czasem wystarczy minimalny wysiłek.

Gość gość
Jedyna w może i tak, ale nie idealna. Jestem wredna, bezczelna, wyszczekana i dużo dużo więcej...

z doświadczenia wiem że żeby coś naprawde zmienic to niewielki wysiłek nie wsytarczy. Jak czasem ktoś ma dość wszystkiego to warto się zatrzymać i odpocząć jakis czas, zebrać siły, zregenerować się, mieć na wszystko wyje..

Gość gość
Nie pijam kawy. Nie mów tak czasem życie potrafi pozytywnie zaskoczyć. Masz swoją wartość i tego się trzymaj a będzie dobrze.

Gość gość
Można zrealizować w prosty sposób, dowolne marzenie. Wiadomo że na ten cel potrzebna jest kasa. Duża kasa, i w tym pomagam skutecznie. Poczytajcie na stronie, podany tez jest tam mój tel. Wszystko wyjaśnię - www.zrealizujmarzenie.webnode.com