Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłe chwile dla pań w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Miłe spotkanie, kulturalnie i dyskretnie w Warszawie. Ja po 30-tce, niezależny finansowo, z własnym lokum. Proponuję przyjemne chwile jako ucieczka od codzienności lub w ramach poszukiwań nowych doznań. Wrazie szans na dobre relacje w przyszłości, nie wykluczam stałego układu czy wsparcia finansowego. Proszę pisać na orgazm5000@o2.pl

Gość gość
OTO JA - WIBRATOR - Jestem ZAWSZE SPRAWNY, ZAWSZE GOTOWY, ZAWSZE czysty i nie złapiecie ode mnie żadnej choroby wenerycznej, a płacicie tylko raz, za najlepszego i wiernego przyjaciela. Możeci emnie , bez zadnych dodatkowych kosztów, zabrać ze soba w podróz. nie domagam sie jedzenia ani innych rzeczy. jestem dyskretny. Proponuję przyjemne chwile jako ucieczka od codzienności lub w ramach poszukiwań nowych doznań. W razie szans na dobre relacje w przyszłości, nie wykluczam stałego układu . cena w sklepie erotycznym od plus minus 20 zł.

Gość gość
jestem i w Warszawie, i w innych miejscach.

Gość gość
Masz dużo racji, ale wibrator nie przytuli, nie pogada, nie pójdzie na spacer. Jest zimny i bezduszny, a to zaburza doznania.

Gość gość
No i wibrator nie umie zasysać płatków cipki, nie da poczucia ciepłego oddechu u zbiegu ud, nie umie dać efektu mokrego języka pieszczącego obie dziurki.

Gość gość
Podnoszę.

Gość gość
up

cos cos w tym jest :) ale przypominam, ze za to : nie chrapie, nie wyzera lodowki i na pewno nie pije piwska :D

Gość gość
Ale wyżera baterie :) btw: ja też nie piję piwska :P

niby tak ale..... zawsze gotowy, nie marudzi, nie boli go glowa no i podobno naped elektryczny jest bardziej ekologiczny od jadrowego, choc akurat to, to bulls**t

Gość gość
A co jak w najlepszym momencie baterie się skończą?

Gość gość
up