Gość gość Napisano Lipiec 25, 2019 zgadzam się, jakość mają bardzo dobrą do tego wysyłka zawsze jest bardzo szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tosia Napisano Lipiec 29, 2019 Ja mam zasłony właśnie od room99 i super się sprawdzają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Sierpień 1, 2019 Ja powiem tak, zazwyczaj kupowałam wszystko na allegro, ale niestety z jakością różnie w Room99 produkty są super, materiał z zasłonek które mam - rewelacja, dobrze się prasuje, fajnie układa, poszewki po praniu nadal jak nowe. Naprawdę polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ollka88 Napisano Sierpień 5, 2019 tez polecam sklep Room99 - naprawę świetna jakość, ceny są przystępne, a przesyłka zawsze szybko u mnie, i tak nowa kolekcja zasłon, modne wzory, a jakość pierwsza klasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Sierpień 13, 2019 W Room99 sa bardzo fajne wzory firanek, nowe wzory zasłon i ja nawet ostatnio kupiłam piękną narzutę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość 0 Napisano Sierpień 13, 2019 Dnia 10.07.2015 o 19:38, Gość gość napisał: Remontujemy salon. Ze względu na duże podwójne drzwi balkonowe chcę zrezygnować z firanek (nie podobają mi się firany do samej ziemi, a nie wyobrażam sobie krótkiej firanki na drzwiach balkonowych...) i zastanawiam się czym je zastąpić... Myślałam nad roletami rzymskimi ale nie jestem przekonana. Gołe okna wyglądają łyso, salon będzie dość nowocześnie umeblowany... I nie wiem co wybrać. https://fireaff.pl/link/1039/45838383 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ModnaPaniDomu 0 Napisano Styczeń 9, 2020 Ostatnio na prezent świąteczny zamówiłam mamie zasłonki i koc z https://nietylkofiranki.pl/ , i byłam bardzo zadowolona z otrzymanego towaru mama również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helenaszy 1 Napisano Czerwiec 11, 2021 Ja ostatnio zamówiłam bardzo fajne zasłony na poscielove24. Maja dużo fajnych wzorów tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lara Antipowa 9 Napisano Czerwiec 12, 2021 Firanki to mogą być w pokoju babci a nie w nowoczesnym wnętrzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach