Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresja młodych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Co się dzieje z tymi ludźmi?! Ostatnio net obiegło szokujące nagranie grupy nastolatek w warszawskim tramwaju, ciągle słyszy się o podobnej patologii. Dziś idę ulicą a tu taka młoda okłada kopniakami chłopaka, dość szczupły więc musiał odczuwać nieźle te kopy. Okłada i na niego wrzeszczy niewybrednymi słowami. Jestem w ciężkim szoku, kilka lat temu było to nie do pomyślenia a teraz rośnie pokolenie wściekłe i agresywne, roszczeniowe. Rodzice nie wychowują czy jak??

Gość gość
takie czasy, bicie się po mordach to w gimbazie normalka

Gość Ghost_young
Te z tramwaju to akurat te z pokolenia 'dresiar' więc jest to normalne. Ja nie spotykam się z tym. Owszem, całe to pokolenie tych darmozjadów jest popieprzone. Nic nie robią, tylko chleją, szlajają się po mieście i sypią mięsem na prawo i lewo, żeby popisać się tym. Żenada.

Gość gość
dlatego właśnie największe powodzenie mają pakerzy, wszystko ma swoje uzasadnienie. paker zdzieli w mordę jednego i drugiego na ulicy, zasadzi kopa frajerowi w klubie, zdobędzie najlepsze zioło, rozwali kolejkę pod klubem... to są zalety, a nie jakieś tam bajdurzenie o książce.

Gość gość
Takie czasy, mnie w gimbazie zrobili wraka i poodbijali zdrowia ile sie dało, a nauczyciele jeszcze podpuszczali to jak ma być...

Gość gość
Może to była prowokacja, ludzie stoją jak sieroty, ciekawe co by było , gdyby byli z dziećmi , ratowaliby czy baliby się reagowac'

Gość gość
Dokładnie, koksy mają branie (Trybson<3) bo: 1. koleżanki zazdroszczą takiego pakera 2. obije mordę komu i kiedy trzeba 3. to plus 100 do lansu na mieście i w klubie I co więcej, nie tylko te tzw. plastiki lecą na Trybsonów. Na moim roku 8 na 10 wybrałoby takiego, żal.pl

Gość gość
a co tam paker zdziała w konfrontacji z ostrym nożem, życia nie znasz

Gość gość
Jak facet leje kobietę to jest ok, ale jak kobieta faceta to już okropna baba?:D

Gość gość
szczerze wątpię, żeby to była prowokacja bo lały się aż kłaki fruwały naokoło

Gość gość
19:55 nikt nie zareaguje jak ktoś będzie kopany i w najlepszym wypadku wyśmieją pobitego/pobitą. Trzeba z nożem teraz chodzić po ulicy.

Gość gość
Paker często sam wyłazi tylko z nożem w kieszeni i bejsbolem w bagażniku;)

Gość Ghost_young
Ej, obszczymury i puste lolitki. Myślicie, że jak chłop ma mięśnie, to umie bić się? Haha xD Żenada. Widać, że gimnazjum pisze. I co? Paker ma największe powodzenie, bo jak dziewczyna zacznie go wyklinać i kopać to ten jej wpierdoli? Bezmózgie pokolenie kurwa. Jebać was, charaktery za 10 groszy.

Gość gość
20:00 tak, ale z nożem masz większe szanse

Gość gość
Kultura upada, wartości upadają, cywilizacja wkrótce też... Jeszcze wpuśćmy wszędzie muslimów i jestem gotów do emigracji na Alaskę.

Gość gość
w Europie zrobił się r/o/z/p/i/e/r/d/o/l, u żółtych jest spokój a u nas kurfa nie

Gość gość
gość dziś Kultura upada, wartości upadają, cywilizacja wkrótce też... Jeszcze wpuśćmy wszędzie muslimów i jestem gotów do emigracji na Alaskę. Popieram. Wygląda na to że im więcej ludzie mają tym gorsi się stają. Zwrócić komuś uwagi nie wolno bo są gotowi człowieka zabić.

Gość gość
Ghost 20:01 dokładnie, siła jest w umyśle, a nie w mieśniach bo wystarczy że paker zachoruje i jego główny atut (mięśnie) idą w odstawke.

Gość gość
nikt nie odniesie się do tego, że dziewczyna mogła mieć dobry powód, żeby wściec się na tego chłopaka? co, jeśli powiedział jej o zdradzie albo zrobił coś złego?

Gość Ghost_young
(20:04) Uwierz mi betonie, że żaden kraj w Europie nie ma tak p***********j 'młodzieży'. To tylko ta cebulacka patologia z Polski taka jest.

Gość gość
ja z nożami ostrymi jak żyletki chodze i jak mnie ktoś tknie jak w gimbazie to wiadomo...ludzie wystarczająco mi zdrowia odebrali

Gość gość
Baedzo dobrze, facet może być agresywny a kobieta ma się na wszystko zgadzać i nie protestować?

Gość gość
nikt nie odniesie się do tego, że dziewczyna mogła mieć dobry powód, żeby wściec się na tego chłopaka? co, jeśli powiedział jej o zdradzie albo zrobił coś złego? xxx no nie wiem, mnie moja już eks zaczęła bić jak jej odmówiłem wyjścia na imprezkę z koleżankami, a wcześniej była normalną osobą, mam pół zęba z przodu ze sztucznego tworzywa przez nią

Gość gość
powiedziałeś tej dziewczynie, że ma nie iść na imprezę czy nie chciałeś z nią iść na imprezę?

Gość gość
że ma nie iść bo za dużo się szlajała, min 2 razy w tygodniu balety i balety

Gość gość
i stałaś i nic nie zrobiłaś?

Gość gość
imprezowiczka, zareagowała nieadekwatnie i jak neandertalczyk, ale ty też nie powinieneś nikomu ograniczać możliwości wyjścia dokądś

Gość gość
Ja przestałem zagadywać do pustaków bo spotykałem same albo księżniczki z kijem w doopie, albo śmieszki i ironiczne komentarze a niektóre właśnie wyskakiwały z łapami nawet... mam dość, jak kobieta kiedyś to na pewno nie stąd, pierdolę.

Gość gość
dziadostwo się mnoży a mądrzy stąd wyjeżdżają, to jak ma być

Gość gość
ale zauważcie jak kobiety nawet na forum starają sie zakamuflować agresje dziewczyn usprawiedliwiając je w pokraczny sposób :D