Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie dla dziewczynki Eladia

Polecane posty

Gość gość

co myslicie?

Gość gość
Wole Iliada ew. Odyseja, ale to tylko i wyłącznie twój wybór.

Gość gość
ja nie spodziewam sie dziecka, pytam sie co myslicie o tym imieniu dla dziewczynki? :)

Gość gość
Nie podoba mi się. Ale to tylko moje prywatne zdanie.

Gość gość
przekombinowane

Gość gość
takie imie nosi, okolo 85 letnia kobieta w jednym z miast na slasku ;) tutaj w ogole wsrod starszych osob sa takie dziwne zenskie imiona, ktorych wczesniej nigdzie nie spotykalam (i nie tylko brzmiace z niemiecka ;) jak chocby Eladia, ktora znaczy grecje ;) ) i tak sie czasami nad tym zastanawiam, ze teraz takie emocje wzbudzaja (jak dla mnie) pospolite Nadie, Vanessy, Blanki itp a prawie wiek temu dzieciom nadawano naprawde dziwne imiona i jakos te osoby przezyzyly, bez szykanow w szkole (z niektorymi osobami rozmawialam, jak np z pania o imieniu Elfryda i Panią Sentą :) )

Gość gość
Ja znam latynoska babcie z Chile o tym imieniu! Bardzo ladne, i faktycznie greckie z pochodzenia.

Gość gość
Ciekawe imię, ale chyba nie miałabym odwagi nazwać tak dziecka. Choć pewnie wszyscy by mówili po prostu Ela :) na pewno ładniejsze niż Elżbieta

Gość gość
takie imie nosi, okolo 85 letnia kobieta w jednym z miast na slasku oczko.gif tutaj w ogole wsrod starszych osob sa takie dziwne zenskie imiona, ktorych wczesniej nigdzie nie spotykalam (i nie tylko brzmiace z niemiecka oczko.gif jak chocby Eladia, ktora znaczy grecje oczko.gif ) i tak sie czasami nad tym zastanawiam, ze teraz takie emocje wzbudzaja (jak dla mnie) pospolite Nadie, Vanessy, Blanki itp a prawie wiek temu dzieciom nadawano naprawde dziwne imiona i jakos te osoby przezyzyly, bez szykanow w szkole (z niektorymi osobami rozmawialam, jak np z pania o imieniu Elfryda i Panią Sentą usmiech.gif ) xxx czy ja wiem czy nikt ich nie szykanował.....moja babcia czasami wspominała jak dzieci śmiały się z pewnej Gracji u nich na podwórku.