Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weisberger

Do cycatych Pań

Polecane posty

Jeżeli któraś Pani chce pochwalić się tym co ma zapraszam na weisbergergolf@gmail.com również do "dyskusji"

Gość boromir
ja też niestety mam tą przypadlość zerkania na kobiecy biust podczas rozmowy i wydaję mi się że są to niekontrolowane ruchy gałek ocznych. Czasem jest mi po prostu głupio z tego powodu. Jak już zostanę przyłapany najczęściej udaję że mi wpadło coś do oka albo że patrzę gdzieś przed siebie. Czy takie zachowania są widoczne czy umyka to wam dziewczyny

Gość gość
A gdybysmy spotkali sie w realu autorze, to ssalbys moje sutki dlugo i przygryzal je lekko? Wczesniej pozwolilabym Ci patrzec na moje duze piersi, jak sama je masuje

Jestem bardzo niecierpliwy i nie wiem czy pozwoliłbym Ci je tak samej pieścić kiedy one są Twoje a ja nie miałbym ich na każde swoje skinienie, chciałbym raczej nacieszyć się sam ich krągłością. Gdybyśmy spotkali się w realu wziąłbym kostkę lodu i położył na Twoich sutkach żeby zrobiły się zimne i sztywne, aby je później ssać.

Gość boromi
czy panie tak naprawdę lubią pieszczenie piersi i ssanie sutków czy to tylko wymysły

Gość gość
Masz duza wyobraznie :) Jakbym mogla sie odwdzieczyc? Piescilabym Twojego penisa wolno go lizac, pocierajac piersiami

Chciałbym włożyć swojego penisa między Twoje piersi tak, najpierw Ty trzymała dłonie na swoich piersiach, a następnie ja swoje dłonie na Twoich, razem dociskalibyśmy je do siebie pozwalając mocniej ocierać się mojemu członkowi o nie. Co jakiś czas przestawalibyśmy, żeby znowu Cię popieścić. Znowu dotykać ich tak jak lubisz, całować i ściskać

Wszystkie cycate panie które odważą się napisać na maila, obiecuję że opiszę dokładnie i pikantnie co zrobię z nimi i ich piersiami :)

Gość gość
To zalezy ile masz lat autorze. Nie interesuja mnie napalone malolaty i tylko internetowa pisanina. Szukam kogos, z kim moglabym spotykac sie raz na jakis czas na upojny, dlugi, namietny seks. Chce mezczyzne, ktory potrafi obchodzic sie z kobieta w lozku, wie kiedy ma ochote na dlugie pieszczoty, a kiedy ja mocno pieprzyc.

słodka słowianka wtedy jestem najbardziej twórczy 25 lat, ocen czy małolat :) W każdym razie nie wykluczam czegoś więcej ale Cię nie znam jeszcze więc ciężko się zadeklarowac :)

Gość gość
Cześć Cyniczku. Muszka ma małe cycki?

Gość gość
Jaki wybredny :P To co jeszcze poza duzym biustem powinna miec idealna kochanka?

słodka słowianka - no tak najłatwiej, c'nie? :P Przyjść na gotowca i ust nie otworzyć :P (wow jak to dwuznacznie zabrzmiało)

Jeżeli chodzi o temperament to idealna kochanka musi być trochę aktorką. I nie mówię tutaj o udawaniu orgazmu, tylko jeżeli chce zapewnić rozkosz mężczyźnie to musi wiedzieć w jaki sposób go kusić i jak zwiększać jego doznania. Nie powinna znać słów "to głupie" i uważać że męskie fantazje to jakieś głupoty czy świństwa, idealna kochanka powinna pokazać jak jej dobrze, tak aby mężczyzna dobitnie to zrozumiał, nie powinna się wstydzić mówić co czuje i czego oczekuje, dotykać swojego ciała, patrzeć partnerowi w oczy kiedy słowem lub gestem domaga się pieszczot.

Gość gość
Domyslam sie, ze powinna byc entuzjastycznie nastawiona, zmyslowa, aktywna, przejawiajaca inicjatywe, glodna pieszczot. Czy poza falujacym przy posuwaniu biuscie cos jeszcze w fizycznosci liczy sie dla Ciebie?

Gość archibaldd
ja dzisiaj jeszcze wychodzę do klubu mam nadzieję że poznam jakąś cycatą panią życzcie powodzenia

Wiesz, my faceci bez problemu potrafimy opisać co lubimy w kobietach jeżeli chodzi o zewnętrzne walory, przyznam że lubię smukłe nogi, nie muszą być długie, bo wystarczy dodać szpilki by je wydłużyć optycznie, ale kiedy są smukłe to dodaje meega seksapilu. Oczy też przykuwają uwagę, nie mówię o kolorze, ale takie "tęskniące" - nie wiem jak to wytłumaczyć ale takie mi się podobają :)

Gość gość
Cyniczek. Mam średnie. :(

Gość gość
Z***biscie piszesz o pieszczeniu piersi. Wyobrazam sobie, ze jesli ktos potrafi tak to opisywac, to w lozku tez nie poprzestanie na trzyminutowej akcji posuwisto-zwrotnej. Musisz byc wspanialym kochankiem

To chyba nie moja zasługa, źe uwielbiając piersi nie mógłbym ich zostawić po 3 minutowym pieszczeniu, dziękuję za komplement na marginesie :)

Jak to opisuję to zawsze wyobrażam sobie duży biust i początek zbliżenia, nie zawsze jest tak samo ale niektóre punkty są po prostu konieczne, zbyt atrakcyjne by je pominąć :) Kobiece piersi to cuda

Wiele rzeczy lubię robić z piersiami, ale nie chciałbym ich uderzać, od tego jest kobieca pupa żeby dawać klapsy, ona to lubi, natomiast piersi są zbyt wrażliwe żeby obchodzić się z nimi brutalnie, piersi można pieścić i piersi mogą pieścić mężczyznę

Gość gość
Tak cyniczku cycki mogą pieścić ci jaja. Jesteś gotowy na ciocię?