Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuszetka

Chcę być...

Polecane posty

Gość gość
Ja też. Ale widać w moim przypadku to zbyt odległe marzenie...

Może nie jest tak odległe, jakby się zdawało.? Dlaczego sadzisz, ze to nierealne - odległe nie znaczy: "nierealne

Gość gość
Może na starość jakiś Stanisław się mną zainteresuje i będziemy mieć cudowny związek, w którym będziemy moczyć protezy w jednej szklance. Póki co nie ma na horyzoncie nikogo. Desperatów nie liczę. Gdy pomyśle o innych ludziach co mają rodziny i teraz w domu do kogoś są przytuleni. Mają się do kogo przytulać w dzień i otworzyć usta, powiedzieć coś, uśmiechnąć się to serio wydaje mi się to bardzo odległe bo nie doświadczyłam. A jak u Ciebie?

Ja doświadczyłam i teraz bardzo brakuje mi tego o czym piszesz. Kompletna pustka...

Kuszetka nie przejmuj się :) Z tym problemem nie jesteś sama. Wielu ludzi tutaj ma tą samą sytuacje co i ty. Głowa do góry a na pewno się ktoś znajdzie :D

Grzes: Nie wątpię, ale dlaczego jest tak, że większość stanowią Ci, którzy są nieszczęśliwi, którzy przechodzą zawód miłosny, porzucenie itp.?

Gość gość
lekiem na cale zlo m

A moze jeszcze na ten :-) siedzac w domu przed komputerem nie znajdziesz osoby do ktorej sie będziesz mogła przytulić :-)

Miałabym się do kogo przytulić, gdybym tylko chciała, ale nie chcę... Chcę akurat do tej, do której nie mogę ;) Chciałabym, ale się boję :D

Widzisz mam podobnie, tylko ze ja się nie bałem przytulić. Mogę robić to prawie dziennie tylko nie w weekend kiedy jest naprawdę źle. W weekend bardzo mi jej brakuje i powiem szczerze jest dla mnie nie osiągalna jesli chodzi o zwiazek na dłuższą mete

Przełam strach, lepiej żałować ze sie spróbowało niz załowac że nic sie nie zrobilo.

Gość gość
na te czasy to stanowczo za duzo jak widac...

Gość gość
poplatanie z pomieszaniem

w weekendy nie mogę ponieważ jest przytulona do swojego chlopaka. Zabawne w tym wszystkim jest fakt że go nie kocha tylko jest z nim z przyzwyczajenia

Gość gość
Weekendy ona zapewne spedza z mężem ;)

Gość gość
Gdyby Cię kochała już dawno byłaby Twoją dziewczyną. Jesteś zabawką w jej rękach. :(

12.02: Właśnie, ludziom brakuje uczuć. Takie uczuciowe ubóstwo nastało. Miłość ogranicza się do sfery wirtualnej (oczywiście nie dla wszystkich). Takie dziadowanie. :)

12,13: Od razu zabawką... Nie do końca się zgodzę. Najlepiej powiedzieć, że "jesteś zabawką w jej rękach" i uciąć wszystko, zniszczyć, stłamsić... Tak najprościej - po co zadawać sobie trud, zawsze można coś w necie pomieszać.

Może lepiej było by być jej zabawka ale tak nie jest. Ona potrzebuje mnie tak samo jak ja Ja. Nie chce ranic mnie i jej chlopaka. Ona nie wie jak to jest być zakochanym mowi ze nigdy tego nie czula i nie wie co to takiego.

Wiem ze mysli o mnie bo nie raz mi to mowila, skupic sie prze zemnie nie moze i najbardziej zabawne jest to ze jest zazdrosna o mnie.

Grzes: Nie bardzo rozumiem Twoją sytuację. Chcecie być razem, a nie możecie, bo ona jest do chłopaka "przyzwyczajona"? Nie gniewaj się, ale to trochę niepoważne.

ona nie chce byc ze mna w stalym zwiazku. Woli byc z chlopakiem. Nie potrafie zrozumiec czemu.

Jeśli to jej chłopak, daj sobie spokój. Jeśli mąż, zastanów się, czy chcesz być w takim układzie. W Twoim przypadku to raczej bez sensu, ślepa uliczka.

Tylko chlopak. Kiedyś juz probowałem, ale to ona odnowila kontakty. Ta uliczka nie ma końca. Ciezko jest zrezygnowac