Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No niestety Kiełba ośmieszasz się

Polecane posty

Gość gość

.....

Gość pozdrawiam ciote
o kim ty mówisz chesz realnie się spotkać ośmieszam ciekawe jak bym realnie się z toba spotkała czy byś była taka jak na forum nie chciałaś spotkania tuku bo się bałas ty nie ja więc przezstań pierdolić farmazony o ośmieszaniu się bo to żałosne naprawdę zero odwagi nie masz każesz mi przyjechać do siebie a to ty masz problem nie to z tobą jest coś nie tak nie zemną to ty odpowiadasz mi na forum jak kretynka a niby masz tak dużo do powiedzenia nie odpowiadasz na konkretne pytanie unikasz spotkania realnego to ty masz problem ja się bronie dziewczyno przed tobą rozumiesz nie ty nie rozumiesz i dalej pierdolisz swoje nie masz racji zniczym taka prawda nie jesteś normalna skoro wypisujesz na forum mi wszystko co o mnie wiesz i w ogóle że jestem kochanką jakieś żonatego to czekam na ciebie napisz do mnie czemu tego nie zrobisz jesteś chora psychicznie a próbujesz z kogos zrobić nienormalnego bo powiedziała prawdę na twój temat że jesteś tchórzem i dowiedziałaś sie informacji na temat kogoś i wypisujesz na forum i go obrażasz bo w ten sposób masz odwagę anonimową szmaciaro jedna i chcesz tylko narobić komuś problemów be z powodu tak cię długo będe jechać aż sama do mnie przylecisz myślisz że nie wiem kim jesteś !!!!! TUKU NIE CHCIAŁAŚ SIĘ SPOTKAĆ TO TY SIĘ OŚMIESZASZ BOISZ SIĘ WYJSC NA PSYCHICZNIE CHORĄ WIELKA MAMUŚKKA REALNIE UDAJE IDEALNĄ MAMĘ A NA FORUM SZCZEKA JAK POTŁUCZONA I CHORA PSYCHICZNIE CIEKAWE CO BY O TOBIE WSZYSCY JAK BY DOWIEDZIELI SIĘ JAKA JESTEŚ JAKO ANONIMOWA KAFERIANKA :D

Gość gość
Ty jesteś faktycznie ostro po/p/i/e/r/d/o/l/o/na :D

Gość gość
No nie, Kiełabase wypuscili ze szpitala

Gość gość
Kiełbasa tępa zdziro psychiczna wiesz sama chociaż z kim masz bękarta? :D:D:D

Gość gość
jesteś chora psychicznie masz coś do mnie zapraszam realnie skoro coś mi zazucasz myślisz że twojego mężą chora desperatko :D

Gość gość
Gdyby chcial x2 już by się z toba ozenil przez te 3 lata, które za nim latasz. I nie jestem zona twojego kochanka, kobieta, ktora tu tak szkalujesz.

Gość gość
Mój mąż to nasrać by nie chciał na taką qrwe jak ty Hanaka :D

Gość gość
ty mnie tak obraża to czemu na necie to robisz dziewczyno :D realnie napisz bo to smieszne się robi jakaś zabawa dla dzieciaka takiego jak ty ja wiem wszystko p*****l sobie co chcesz tchórzu bo ja prawde znam że c***a do mnie pisała ha ha :D

Gość gość
Zazdrościsz jakiejś kobiecie rodziny świrusko?

Gość gość
Ona mnie tez zaatakowala,ale nawet nie wiedziala z kim rozmawia,ze niby jestem pozerkiem,ze w realu balabym sie z nia spotkac,zwyzywala mnie,potem,ze nienawidze ladnych dziewczyn i ze niby uwazam sie za osmy cud swiata :D A teraz pisze rzekomo do jakiejs mamy,tylko ,ze ja nie mam dzieci ani meza,ona chyba sama nie wie,do kogo pisze :D Ona jest chora na glowe,nie zwracajcie na nia uwagi :D

Gość gość
JA JAKIEŚ RODZINNY KOMUŚ ZAZDROSZĘ HA HA

Gość gość
O jaką kiełbasę chodzi?