Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość emila2

Studia zaoczne, potrzebuje pomocy.

Polecane posty

Gość emila2

Cześć, zapisałam się w systemie irk na 4 kierunki studiów zaocznych, oczywiście już od dawna wszystko jest zapłacone, jednakże mam pewien problem. Cytuję Kandydatów na studia, którzy: wypełnili w całości wymagane w systemie IRK formularze, dokonali opłaty rekrutacyjnej na konto wygenerowane przez system IRK, po wpływie środków na konto podpięli opłatę rekrutacyjną pod kierunek na którym chcą rozpocząć studia, zapraszamy osobiście do siedziby Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej Wydziału Prawa przy ul. Mickiewicza 1, pok. 120 wraz z kompletem wymaganych dokumentów (oryginały), w tym m.in.: świadectwo dojrzałości w oryginale, 1 fotografia legitymacyjna na papierze, deklaracja językowa ankieta osobowa podanie o ELS wydrukowane z IRK dowód osobisty w oryginale dowód wpłaty opłaty rekrutacyjnej (w przypadku, gdy nie została jeszcze zaksięgowana) Ostateczny termin składania dokumentów upływa 10 października 2014 roku. Niemniej zapraszamy z dokumentami już teraz (najlepiej jeszcze we wrześniu) W razie pytań prosimy dzwonić 85 745 72 01. Podsumowując: warunkiem przyjęcia na studia jest wcześniejsze złożenie kompletu wymaganych dokumentów !" I pod każdym kierunkiem w zakładce "wyniki rekrutacji" jest ta sama notka, więc tutaj mam pytanie, bo jedni mówią jedno drudzy co innego. Czy muszę sobie teraz wybrać jeden kierunek i jechać złożyć papiery i czekać aż mnie przyjmą, czy czekać na stronie? Znajoma mówi, że wyniki na stronie będę miała, a kolega, że mam wybrać jeden i jechać składać i czekać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować