Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co najbardziej zaboli faceta?

Polecane posty

Gość gość

Olanie go zupełne i nie odzywanie się, czy trakowanie go obojetnie jak kolege? on chce sie umawiac na seks i tak było do niedawna, ale zaczal mnie traktowac jak darmowa dziffke wiec ja na to nie pojde. Tylko chce zeby jego ego na tym ucierpialo bo mysle ,ze on sie jara tym,ze ja sie w nim zakochalam bo pisał mi smsy " czemu sie obrazilas? Probujesz o mnie zapomniec i sie zakochalas"? Chce mu pokazac ze on mi wisi i powiewa, jak to najlepiej zrobic? Taka obojetnosc mu chce pokazac

Gość gość
W*********j szmato!

Gość gość
Jak spotykał się z tobą tylko na seks to mu wisisz. Myślisz że będzie za jakąś k***wką płakał ? Znajdzie sobie inną i finito .

Gość gość
Byc moze znajdzie inna, ale zauwazylam ,ze jego to jakos jara, ze mi zalezy wiec chce zeby jego ego choc troszke zmalalo. Poza tym kiedys zanim sie zaangazowalam widac bylo ze jest mna zauroczony, potem "zlapal kroliczka" i zaczal mnie zle traktowac tzn olewac

Skoro jest taki pewny,że będziesz za nim biegać bo się zakochałaś to pokaż mu,że się myli i olej całkowicie.

Gość gość
Ja poprostu juz wiem,ze nic z tego nie bedzie chocby on chcial, ja chce mu zagrac na nosie i mu pokazac,ze tez mam juz go gdzies Czy mu powiedziec np ,ze mam kogos innego, ale tak bez zalu pretensji, tylko traktowac go jak kolege?

Gość gość
Nie odpisuj a jak się spotkacie przypadkiem to odpowiedz na cześć z uśmiechem...szlag go trafi:D

Gość gość
A ja na Twoim miejscu bym go zaczela traktowac obojetnie tzn jak on cos napisze czy sie spotkanie odpisuj " Hej, no niestety mam na wieczor inne plany ( niech sie domysla jakie), miłego dnia :) na nastepnego mozesz nie odpisywac, generalnie go zlewac, traktowac jak zwklego znajomego

Gość gość
up

Gość gość
Ale wy głupie baby jesteście. A co Ci przyjdzie z dania mu nauczki, prawda jest taka czy ty się zakochałas a on nie. I to chyba Ty cierpisz i sobą bym się przejmowała. Po prostu zakończ znajomość bez żadnego mszczenia się. No chyba ze drugi wariant. Napisałaś ze się zakochałas a on traktował Cie jak darmowa dziwke, możesz mu kazać płacić- jak poczujesz się lepiej.

Gość gość
Pisać i napisać, że np poznałaś fajnego kolegę. Najbardziej zaboli jak napiszesz, że ten nowy jest super w łóżku.

Gość gość
09-14- No chodzi mi tyle o zemstę. Chodzi mi o to, że jest to człowiek, który udaje pewnego siebie, a tak naprawdę ma masę kompleksow i dowartosciowuje go to jak kobieta sie w nim zakochuje, widzialam,ze go to rajcuje ,ze mi na nim zależy Poprostu chce żeby zaczął myslec, ze tez mam go gdzies i tyle to może sie wtedy zastanowi czy był takim "bogiem seksu"

Gość gość
chce zeby jego ego troszke zmalalo poprostu. Bo on sie dopytwał mnie ostatnio " dlaczego nie odpisujesz? (robiłam to celowo), zapomniałas o mnie, a może próbujesz zapomniec?" I ciagle mi powtarzał żebym się nie zakochiwala, ale ja sądzę, ze jakby poczul ,ze sie zakochalam to by sie wlasnie ucieszyl bo jego ego by obroslo w piorka

Gość gość
Na facetó najbardziej działa olewka. Wtedy nie bedzie pewien czy Ci go brakuje, a wiesz, nie o to chodzi by złowić króliczka, ale żeby go gonic :)

Gość gość
Spotykaliście się tylko na seks więc czego Ty teraz chcesz? Jesteś traktowana jak darmowa dzi/wka? No a kim niby jesteś? On traktuje cie tak jak na to zasługujesz i kim jesteś. Zajmij się sobą a o nim zapomnij i zacznij się szanować bo kobieta, która się nie szanuje nie będzie szanowana.

Gość gość
Z tym,że na poczatku traktował mnie zupełnie inaczej , z czasem zaczelo sie psuc.. Probowalam to ratować,ale teraz chce tylko tego zeby kiedys tego jeszcze pozalowal i za mna zatesknil. Ale wiem jakie bledy popelnilam byłam zbyt ulegla, zbyt miękka i balam sie byc soba

Gość gość
co się miało psuć? Między wami nic nie było! Nie byliście w związku tylko się bzykaliście nic więcej!

Gość gość
obojętność najbardziej boli :)

Gość gość
obojętność zadziała gdy mężczyźnie zależy na kobiecie a autorka to laska do bzykania tylko to tak jak przejmować się odmową jednej z miliona prostytutek.

Gość gość
Jak go spotkasz to powiedz że nie możesz gadać bo idziesz do,, kolegi" i powiedz mu że nie jest w łóżku tak dobry jak mu się wydaje. Nic tak nie złamie jego ego jak ten tekst. Faceci mają świra na punkcie seksu.

Gość gość
Było, na poczatku widziałam, że mu zależy powiedziedzmy przez kilka pierwszych miesiecy. To sie poporstu czuje. A teraz z niewiadomych przyczyn traktuje mnie jak laske do seksu. Ale niech sobie poszuka innej ktora na takie cos pojdzie bo napewno nie ja

Gość gość
W ogóle zaczne szukać następnego. Mam nadzieje takiego co mnie pokocha, Ten moze cos czul na poczatku, ale mu przeszlo. Moze za bardzo wyczul,ze mi zalezy, zdobył i to dlatego Ale cos czuje ,ze on jeszcze kiedys za mna zateskni i bedzie tego zalowal tyle ze bedzie juz za pozno

Gość gość
od samego początku byłaś laską do seksu nie wmawiaj sobie czegoś czego nie było. Zapomnij o nim i zacznij się szanować

Gość gość
A skąd wy wiecie że była tylko laska do sekssu? Ludzie ogarnijcie się.

Gość gość
gość dziś A skąd wy wiecie że była tylko laska do sekssu? Ludzie ogarnijcie się. x Autorka tak się przedstawia. Nie była w związku a uprawiała z kolegą seks. To nie była dziewczyną tylko laską do seksu!

Gość gość
Nie zupełnie tak to wyglądało. On sam na poczatku mowil, ze szuka uczucia i tak tez to wygladalo, ze mu jakos na mnie zalezy, niestety po jakimś czasie nie wiem co sie stalo, ale zaczał mni traktowac bardziej luzno i przedmiotowo

Gość gość
Al ja go juz troszke znam i to człowiek ,który ma mase kompleksow , nie pokazuje tego, ale tak jest Myslę, że jak mu pokaże,że mam go gdzieś to go jednak zaboli i jego ego choc troszeczke zmaleje

Gość mąż swojej żony
Taki koniec ma darmowe k/u/r/e/s/t/w/o autorki. Niech to będzie przestroga dla innych kobiet.

Gość gość
no tak niektorzy tutaj tylko wyzywac potrafia :O ale jakos nie rusza mnie to zbytnio

Gość gość
Autorko, dlaczego nie szukałaś zwykłego chłopaka, ale związałaś się z takim cwaniakiem?