Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu niektore kobiety sa z facetami, ktorzy je bija, zdradzaja itp.?

Polecane posty

Gość gość

Nie moge pojac, mam pare takich kolezanek w zwiazkach z beznadziejnymi facetami, wulgarnymi, agresywnymi, slinia sie na inne, patrza tylko na d**e i cycki, sa pochlonieci soba i kobieta ma tylko im uslugiwac. Zeby chociaz byli przystojni, ale twarze to oni maja zakazane, a dziewczyny oczywiscie musza byc jak modelki. O co w tym chodzi? Ja tam wole nerdow, z ktorymi mam o czym pogadac, ale chyba jestem dziwna

Gość gość
jestem facetem autorko i nie wiem również dlaczego niektóre kobiety tak postępują. Może to pociąg do emocji. Tacy faceci mogą być ciekawi dla kobiet, nie są nudni bo nie wiadomo co zrobią. może dlatego?

Gość gość
Odpowiedz jest bardzo prosta LUBIA TAKICH lubia byc tez tak traktowane :) dlatego ze samo postrzegaja siebie jak szmaty to i chca byc tak traktowane. A dlaczego tak siebie postrzegaja? To jest caly proces dorastania w patologii itd. ;) Ogolnie nie ma sie nad kim rozczulac i zastanawiac niech sie wiaza z kim chca

Gość gość
A są takie?Jakieś nienormalne chyba.:-P

Gość gość
są nawet ostatnio było o blogerce co kilka lat była z facetem co ją bił. Ma z nim dzieci. Tacy agresorzy zostają w związkach i zostają ojcami.

Gość gość
Niskie poczucie własnej wartości.