Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie być zmuszane do seksu przez swoich facetów?

Polecane posty

Gość gość
"Wymyślają bzdury, że im się odechciało, bo on nie wynosi śmieci, rzadko się goli, a często popija." Czy to tak bardzo odbiega od: "skoro się zaniedbujecie, śmierdzicie, tyjecie, prymitywniejecie, to nie "dajemy" bo przestajemy pożądać .", zeby uznac za naciagane az boli?" hahahahahh! tak, "nie wynoszenie śmieci" to to samo co przytycie, wyhodowanie zwisającego brzuszyska, nieregularna higienia i śmierdzenie potem pal nadal większego głupa niż jesteś :)

Gość gość
Cos mi sie zdaje, ze jezeli tak wygląda wymiana poglądów miedzy partnerami to ja sie juz nie dziwię :P ze jemu sie nie chce starać a jej sie nie chce dawać :o R

Gość gość
mówiłam że piłowanie pysków :-) kobieta ma dar dbania o ognisko,może zrobić wszystko swoim ciepłem urokiem kobiecością no mam rację czy nie ?:-)

Gość gość
Nie rozumiesz kobiet, które uciekają od zaniedbanych facetów? A facetów, którzy uciekają od zaniedbanych kobiet to już rozumiesz? Ile tu pojawia się tematów w stylu moja żona przestała dbać o siebie po ślubie/ciąży? A autor dalej pisze, że żona go już tak nie pociąga jak kiedyś i myśli o odejściu lub zdradzie? Ile? Mnóstwo! Nie tylko kobiety mają "zmysł estetyczny" jak ktoś tu napisał, część facetów również go posiada. Owszem, może kobiety po prostu częściej z tego powodu zdradzają/odchodzą, ale u facetów to też nierzadkie.

Gość gość
rescator to jednak kretyn :O to ze kobiety statystycznie szybciej sie starzeja to nie znaczy ze przestaja o siebie dbac czy zaniedbywac higiene , durniu

Gość gość
Jak zmusza do obciągania i wali w tyłeczek to normalne, ale jak bije to już nie chcę. Może za to się spuszczać gdzie chce. Na piersi albo do buzi, bo nawet to lubię (ale nie z mężem tylko z kochankiem).

Gość gość
Dodam jeszcze, że jeśli ktoś niespecjalny znajdzie sobie kochankę to żaden "argument". Każdy ma inny gust. Te zaniedbane żony po ślubie/ciąży też znajdą sobie kochanków i to prędzej niż ci zaniedbani faceci, tylko co z tego? Nic.

Gość gość
@Res Resssss znowu męczysz kotka ...nie wolno :P Ja wyrwałam z kontekstu ten fragment i stwierdziłam, ze mnie urzekl :) ..."Tym samym babsztylom przed laty nie przeszkadzało, że gdy sobie podrinkowali, to zarostem drapał jej cycki, a śmieci oboje wyrzucali przez okno akademika na łby przechodniów" Przy czym ja przed oczkami miałam Sergio Ramosa :) nijak mi to nie pasuje do twojego mocno śmierdzącego opisu gościa :)...chyba mamy inne wizje :) R

Gość gość
jednak większy dureń niż przypuszczałam... prawie każdy pije piwo, ale nie każdy się zapuszcza wielu moich znajomych chodzi na siłownię, fitness, ćwiczą w domu itd. ale rozumiem że dla takiego dziadygi z zacofaną mentalnością ćwiczenia czy praca nad własną formą/figurą to coś niesamowitego

Gość gość
"Z tacy "popsuci " faceci znajduja kochanki, a z jakiego powodu to malo wazne.liczy sie efekt." x yhyyym chciałabym tylko zobaczyć jak takie kochanki wyglądają :D:D:D:D:D

Gość gość
właśnie - o efekt, o CAŁOKSZTAŁT, a nie o większą ilość kurzych łapek pod oczami czy pogłębioną bruzdę nosowo-wargową te szybsze starzenie się kobiet to po prostu większa skłonność do powstawania zmarszczek na twarzy głównie i tyle a u kobiet liczy się jeszcze figura, fryzura i to jak wyglądają w makijażu no i coraz dostępniejsze oraz tańsze są różne zabiegi liftingujące/odmładzające

Gość gość
@ Res Tego natomiast ci nie daruje " Jakos nie doczytales o "rzadkim goleniu", co jest rownoznaczne z zaniedbaniem higieny" chybaaaaaaaa sobie kpisz co ma broda do higieny ? Moze to ze trzeba o nią dbać znacznie bardziej niz o jej brak :) Partnerzy w dyskusji i ich poziom kultury ...bardziej czytelnie ? R

Gość gość
" po jakims czasie urastaja do rangi problemu, mimo, ze facet wcale sie nie zmienil" x ŻE CO NIBY ??? :D akurat obydwie płcie twierdzą, że partner/ka zmienia się po ślubie i tak jest, bo mijają te wszystkie motylki, to zafascynowanie (w dodatku część wychodzi z założenia, ze skoro był ślub to już nie muszą się starać) ludzie pokazują wtedy swoje prawdziwe "ja" w większości zawsze udajecie lepszych niż jesteście na początku (kobiety też tak robią, ale piszemy teraz o facetach)

Gość gość
@ Res Troszke jednak tak:) ...bo ja nie wystosowalam noty zatwierdzającej / czy popierającej całość tekstu ...tylko urzekło mnie lekkie i mocno skarkastyczne zacięcie Autora tego fragmentu tekstu :) Nadal twierdze, ze fragment jest miodzio :) R

Gość gość
@ Res Toż mnie zachwycił fragment o nie przeszkadzaniu a nie o przeszkadzaniu :) ...hahahahaha tobie nieczęste golenie zwane inaczej buzka na małego drwala :) kojarzyło sie z brakiem higieny mnie zaś absolutnie nie przeszkadza jakiekolwiek drapanie byle w odpowiednich granicach :) R

Gość gość
I jaki to by miało sens? Skoro kobieta chętnie wcześniej uprawiała seks to robiłaby to nadal gdyby ją pociągał. Kobiety są estetkami. "Bo facetowi ktory to pisal, chodzilo to, ze sprawy ktore kobiecie przed slubem nie przeszkadzaly, po jakims czasie urastaja do rangi problemu, mimo, ze facet wcale sie nie zmienil. I tak najczesciej bywa, chociaz nie zaprzeczam, ze moga sie darzyc przypadk, ze faceci zapuszczaja sie poslubie. Mysle jednak, ze duzo czesciej cos takiego zdarza sie kobietom. Czesciej kobieta zmienia sie w "mamuske" niz facet w "tatuska"." x Teraz to już kompletnie stronnicza obrona własnej płci. Faceci również się zaniedbują. I fizycznie się zaniedbują i emocjonalnie zaniedbują kobiety. Często mamią kobiety czułymi słówkami itd., a za x czasu, zwłaszcza po ślubie wychodzi z nich paskudne prostactwo i chamstwo.

Gość gość
"Pewnie mniej wiecej tak samo jak ich zony." x tak sobie wmawiaj czeski siurku :D

Gość gość
skończ pieprzyć bo większość się zmienia po ślubie bez względu na płeć a raczej nie zmienia, a przestaje udawać lepszych/innych niż są ale no tak - skoro nie potrafisz znaleźć argumentów potwierdzających twoje tezy z doopy to zaczniesz zakrzywiać rzeczywistość :)

Gość gość
@ gośc dziś To jaki jest sens ślubu ? Skoro zdziera maski i zostawia zgliszcza ? R

Gość gościareczka
Nie, nie lubię być zmuszana do niczego

Gość gościareczka
Poza tym to działa tak: im bardziej zmusza, tym mniej mam ochotę. Im więcej wyrozumialosci i czułości od niego, tym częściej mam sama z siebie ochotę. Ale faceci tego chyba nie są w stanie zrozumieć.

Gość gość
gość z 17:19 - nie pytaj o to mnie, a tych co udają przed ślubem

Gość gość
gość dziś Twoje było jednoznaczne stwierdzenie, ze większość czyli jakies doświadczenia masz, ale jak nie to nie :) z okna nie skoczę :P R

Gość gość
bo faceci to zasrani egoiści - my zawsze mamy ich rozumieć, ale oni nas nawet nie spróbują zrozumieć zawsze tłumaczą się i usprawiedliwiają "męską naturą", ale "kobiecą naturę" mają gdzieś nic dziwnego, że kobiety nie chcą po ślubie seksu z facetami, którzy nie dość, że się zaniedbują to stają się oschli, agresywni i chamscy

Gość gość
Generalizujesz bardzo podobnie jak Res tylko w druga stronę...ludzie sa różni i całe szczęście :)...wolna wola ..wybor czy jak to tam ktos nazwie...tez niesie z soba odpowiedzialność. R

Gość gość
Czeski siur poszedl sie zabawiac z "Renata" :D

Gość gość
Mam nadzieje, ze to nie mnie przezywasz tym imieniem...R to skrót dla zaawansowanych :P Ktos jest w Mielnie i wybiera sie na urodziny Tede ? :) ...ja sie, zatem grzecznie pożegnam życzę równie milej co sobie reszty niedzieli :) R

Gość gość
Nie lubie TDF-a :p

Gość gość
Bo sie nie znasz :P Pa

Gość gość
Mój mąż często nie ma ochoty, a ja bawię się przy nim cipka, on to lubi, czasem się da wkręcić w zabawę