Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 1430

Przeczytajcie proszę

Polecane posty

Gość Gość 1430

Wiec zacznę od tego ze wczoraj na Kafe napisałam ze się pocielam tak to prawda. Jedyna osoba która szanuje to niejaka Magda ( nie oczerniala jak inni) pozdrawiam Cię :). Opiszę swoje problemy tzn w moim życiu wydarzyło się dużo i myślę że zadużo. Na początku ślub coś pięknego naprawdę stresik był ale minął. Potem ktoś z bliskich mi osób zachorował na raka ;( masakra chciałam się zabić i cielam się nie raz;( okazało się potem ze ma przerzuty obawiam się na przejdą na płuca i to będzie koniec ;( ciężko mi było ostatnio nie będę pisać wszystkiego ;( wczoraj miałam ogromny kryzys i znów się pocielam. Dodam że ładna to ja nie jestem przynajmniej dla siebie. Głównie chodzi o wagę 70 kg przy 165 :( figura gruszki. I w ciążę zajść tez nie mogę o od roku;(Ale dziś tzn kolo 13:20 chyba zrozumiałam ze to fajne taka być. Być inna niż te wszystkie laski sexy i wgl. Ze warto żyć bo ktoś mnie kocha na tym świecie i musze spełnić kilka misji zostać mama i być z moim mężem do końca :) co się stało? Nie wiem. Może polubiłam siebie i nie chce nic zmieniać swojej figury itp jestem jaka jestem i fajnie mi z tym. A wczorajsze posty do mojego tematu były czymś przykrym ale nie będę się rozpisywać na ten temat bo te osoby nawet na to nie zasługuje. Tylko jeszcze raz wyróżnie Niejaka Magdę bo napisała jak osoba poważna i dorosła. Czytała Madziu twój post ze sto razy i pomogłas mi się otworzyć i być inna Szczęśliwa.

no powiem ci ze dzieciaki daja duza sile ja mam 2.wiec jak tylko bedziesz miala swoj skarb to myslenie ci sie zmieni bedziesz chciala zyc dla niego niej .ja tez mam trudne chwile nawet bardzo ale wtedy patrze na chlopakow i mi samo przechodzi .a ludzie sa i beda dokuczac takie zycie i lepiej za duzo nie myslec bo to naprawde doluje a noi nie zapominaj o mezu to tez prawie jak dziecko a chwilami gorzej ale ja swojego uwielbiam