Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce1432

Kolega mowi ze boli go serce

Polecane posty

Gość serce1432

Przyszedl do mojej kolega ktora znam dlugo jednak nie za dobrze, przyszedl do mojej pracy z kolegami i odrazu wyskoczyl na wejsciu co ty taka smutna(nie bylam smutna raczej zaciekawiona i zaczytana artykulem w gazecie) i zaraz potem wyskoczyl z takim tekste. Cyt. " wiesz boli mnie serce co ja mam z tym zrobic ?" Jego koledzy nie mieli zbytnio powaznej miny przy tym. Pierwsza mysl jaka mi sie nasunela i to mu powiedzialam, to niech idzie do lekarza. Jednak on odpowiedzial ze chodzi raczej regularnie i sie bada caly czas oczywiscie usmieszki byly. O co mu chodzi czyzby nabijal sie ze mnie?

Gość gość
pocaluj go

Gość gość
to przestanie go bolec

Gość serce1432
Myslisz ze tym chcial mi dac do zrozumienia ze cos do mnie czuje ? jakos nie widze tego :/

Gość serce1432
Przy kolegach mowic o takich rzeczach to raczej wyglada na nabijanie sie z jego strony. Bo jak jest sam nie mowi nic. Jak myslusz badz myślicie? Przy kolegach nie boi sie tez utrzymywac kontaktu wzrokowego ze mną gdy jest sam ucieka wzrokiem.

Gość serce1432
Podnoszę. Jak to według was wygląda? O co mu chodzi?Pytam się was bo wiem ze spojrzycie na to obiektywnie.

Gość serce1432
Ludzie miejcie serce podpowiedzcie coś ;p

Gość gość
Nie dorabiaj sobie ideologii, raczej robili sobie z Ciebie jaja, a Ty juz myslisz, że sie zakochał :D hahaha

Gość serce1432
Racja dlatego tu napisalam bo wiedzialam ze mnie sprowadzicie na ziemie. Dzięki