Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Keratynowe prostowanie włosów Kielce

Polecane posty

Gość gość

Hej gdzie w Kielcach zrobić keratynowe prostowanie włosów? Co polecacie?

Gość Basska32
A ja kupuje gotowe szampony ze sklepu www.beautysin.pl do keratynowego prostowania włosów Encanto do Brasil, jest to dużo niższy koszt niż u fryzjera a efekt ten sam. Dostawa tez jest szybka więc nie ma żadnego problemu. kiedyś byłam w nałogu prostowania włosów prostownica, każdego dnia musiałam je prostować a teraz zabieg powtarzam co 3 miesiące i jestem zadowolona, chociażby z zaoszczędzonego czasu:)

teze kiedys kupowalam taki zestaw efekt byl taki ze sama sobie nie dam rady zrobic i wyszlo byle jak pozaty produkty ktore sa ogolnodostepne jesli bylyby tak dobre to nie za takie pieniadze a specjalisci nie zajmowaliby sie tym bo kazdy by mogl to zrobic sobie sam w domu.teraz jak zrbione mam profesjonalnie mam pewnosc ze jest wszystko ok i wcale niezaplacilam takich kosmicznych cen jak u fryzjera

Gość Trafilamnaolx
Robiłam z ogloszenia na olx ,dziewczyna ma swoja strone internetowa na fb kpk-keratynowe prostowanie kielce . Wczesniej robiłam u innej dziewczyny z fb ale u niej jakos efekt utrzymal mi sie najbardziej . Zna sie na tym co robi ,polecam z czystym sumieniem

Gość Patiiikeratyna
Też robiłam u tej dziewczyny" kpk keratynowe prostowanie włosów " , dokładnie położony preparat byłam nieziemsko zaskoczona efektem :) milutkie w dotuku proste i takie jak by lekkie . Mysle ze sama w domu nie dalabym rady tego zeobic

Gość gość
A jakie ceny?