Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

często przeciekam pomocy!

Polecane posty

Gość gość

bardzo czesto podczas okresu przeciekam, prakktycznie codziennie gdy krwawie, niestety Luby jest trochę zly i to go denerwuje, zawsze ma kswaszoną minę tym widokiem, co robić aby tak nie przeciekać ??? elo! pomocy!

Gość gość
Noś podlaski które na opakowaniu mają 5 kropelek

Gość gość
Podpaski:-D pomyliłam sie

Gość gość
ja przez pierwsze 2-3 noce i dni noszę dwie podpaski te największe. Jedna by mi nic nie dała bo jakoś po rowku ścieka na plecy. Nie wiem może to budowa a może ilość krwi. Ja mam obfite miesiączki.

Gość gość
duże tampony+ mała podpaska

Gość gość
Ser z podlaski :D

Gość gość
Ale ten Twoj chlopak to masakra :D Skwaszona mine, jakby krwi nie widział, co to za laluś ?

Gość gość
nie chłopak tylko już mąż...wczesniej był inny :( co mi z tego nosze te najwieksze nocne jak ide spac ale to i tak jakoś splynie w stronę pleców tył podpaski cały zakrwawiony +polowa majtek a przod podpaski czysciutki i tak zawsze, nie moge normalnie spac, musze n boku albo calkiem podpaska do przodu i spac na brzuchu..juz nie wytrzymuję...

Gość gość
załóż dwie jedną i drugą pod same plecy

Gość gość
Za wysoko przyklejasz podpaskę moim zdaniem. Zbyt do przodu. Może spróbuj przykleić bardziej do tyłu, albo faktycznie dwie na raz.

Gość gość
Jest na to patent, miałam ten sam problem. Weź połowę wacika kosmetycznego i jak idziesz spać, to wsadź w rowek. Rozwiązuje problem idealnie.

Gość gość
Zakladaj takie pieluchomajtki dla doroslych

Gość gość
no wlasnie przyklejam ****ardziej z tylu, zaczynam tu mniej wiecej gdzie jest srom. jak przykleje jedną to jak sie przekrece to leje sie tak prawie ze po wewnetrznej strnie nogi tu gdzie sie koncą majtki na tej gumce naprawdę czasem juz nie wytrzymuje :( postaram sie zalozyc dwie i popomagac sobie wkladkami ;) moze coś pomoże i w koncu sie wyspie...

Gość gość
Jest na to patent, miałam ten sam problem. Weź połowę wacika kosmetycznego i jak idziesz spać, to wsadź w rowek. Rozwiązuje problem idealnie xxx probowałam, brałam naprawdę dużo waty ale w ciagu caej nocy taaka duza ilosc waty z tej krwi zrobiła sie mala...a z drugiej strony potem tam gdzie byla wata mam tak jakby takie 'poparzenie' jak czasem male dzieci...i to strasznie piecze, nie ma prawie ze powietrza... krwi jest naprawde duzo bo raz gdy zalozylam tampona i rano szybko zbieglam od prysznic wyciagnelam tego tampona a krew jakby buchnela i lala mi sie po nogach, wanna jak rzez ... mozecie nie wierzyc ale kiedys po nocce jak wstalam bylo malo ale jak stanelam to wzielam kubeczek na mocz, kubeczek był pelny krwi nawet sie z niego wylewało...tyle tej krwi ! :( nie zmyslam ale nie mam sił juz....:( :( :( :( :(

Gość gość
A może idz do ginekologa,takie obfite krwawienia mogą być oznaka np.mięsniaków macicy.