Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc porzadnego mezczyzne?

Polecane posty

Gość gość

czy tacy wogole istnieja?

Gość gość
A co oznacza w Twoim przypadku słowo 'porządny"?

Gość gość
Szukać w porządnych miejscach i dobrze wybierać

Gość gość
a jakie to sa porzadne miejsca? Po za tym ja pierwsza nie zagadam, bo nie przezylabym kosza, juz to przechodzilam. Nie osmeisze sie juz wiecej.

Gość gość
Po co was podrywać jak wymagacie foto-modeli z kazdym detalu idealny?

Gość gość
Taki porządny może być nudny i niezaradny wiec nie wiem czy to dobry pomysł.

Gość gość
xx Taki porządny może być nudny i niezaradny wiec nie wiem czy to dobry pomysł. xx Jedno drugiego przecież nie wyklucza, ale widać że idiotki tego nie pojmują i wolą swoich rozrywkowych i zaradnych dresiarzy, którzy zapewnią im niezwykłe wrażenia w codziennym życiu

Gość gość
Gościu, żadnego dresiarza w życiu nie znałam to po pierwsze. Drugie nie obrażaj mnie. A po trzecie niezrozumiałes. Poza tym w byciu rozrywkowym nie ma nic złego, oczywiście chodzi mi o rozrywkę na poziomie. Ale widocznie obraca my się w różnych środowiskach. ...

Gość gość
Porządnego mężczyznę nie da się znaleźć! Trzeba być porządną kobietą i nie lecieć na buców!

Gość gość
Ja zauważyłem coś takiego, że porządni mężczyźni trafiają na złe kobiety, a porządne kobiety na złych mężczyzn.

Gość Paulanerka
porządny mężczyzna: - zarabia ponad 10 000zł / mies - nie pije - nie pali - chodzi do kościoła - wiek 18-22lata - ma prawo jazdy - penis minimum 20cm - opalony i umięśniony - miał wcześniej tylko jedną dziewczynę (ale nie może być prawiczkiem) - ma mieszkanie i samochów - do wszystkiego doszedł sam bez pomocy rodziców - kochający i wierny - zna sztuki walki - umie pływać - ma dużo wartościowych znajomych (np biznesmenów, bankowców) - nie chrapie

Gość gość
gość dziś Ja zauważyłem coś takiego, że porządni mężczyźni trafiają na złe kobiety, a porządne kobiety na złych mężczyzn. x Źli faceci mają powodzenie u kobiet i szybko zajmują porządne kobiety a porządnym mężczyznom zostaje albo być samemu albo ze złą kobietą.