Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gangi odurzają narkotykami dzieci żebrzących rumunek aby cały dzien spały

Polecane posty

Gość gość

a pieniądze które daja im naiwni polacy sa dla gangów najbogatszych rumunów! Teraz taki widok powinien dąć wam do myslenia zaobesrwujcie dziecko jesli śpi cały czs to należy dzwonić na pogotowie !innego wyjścia nie ma

Gość gość
Ameryki nie odkryłaś, chyba każdy o tym wie...

Gość gość
:D nie wie nikt, a ty wiedziałeś ?Ameryko ty !że nic nie robiłeś ty podły obojętny poloczku ! zdychaj

Gość gość
Tak, wiedziałam. Myślisz, że taki bachor nie wyrośnie na kolejnego żebrzącego nieroba? Jak umrze to tym lepiej dla nas.

Gość gość
kretynie ty , chodzi o dobro i zdrowie dzieci ,ty pusty zryty berecie, mordo nieudaczniku ! obys doświadczył i borykał sie z problemem

od dawna to wiem kiedyś podeszłam i jej dziecko pogłaskałam bo włoskach żeby się przekonać czy jest ok... nie reagowało na dotyk... było uspane jakimś syfem a miało 2/3 lata, pokrępowane nogi ręce :( żal mi tych dzieci :(

Gość gość
Ja przynajmniej cię nie wyzywam. I nie życzę najgorszego...

Gość gość
cpo najgorszego ???? pogłaskałaś :?:D powiedz to idiocie! skoro pogłaskałaś bez reakcji , to normalny człwowiek obywatel panstwa dzwoni na policję ,pogotowie czy cokolwiek innego , a ty nieludzka qrwo ty szmaciaku nalezy cie sie gowno !