Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia 81

Osoby 30plus mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość klaudia 81

wstyd przed znajomymi aby wiązać się z takim mamisynkiem co mu mamusia gotuje i gacie pierze , NIEUDACZNIK I FAJTŁAPA ŻYCIOWY !

Gość gość
A ty gdzie mieszkasz?

Gość gość
Troll :) Klaudia!

Gość tarotkafe
nie powoluj sie na mlodsza siostre

Gość gość
Czesc bambinos :D Jak tam, juz po obiadku przygotowanym przez mamusię? No pewnie, bo tak wygodniej. Dziewczyne tez pewnie wstyd zaprosic bo jak to, kawaler 30+ i nadal mieszka z rodzicami? Co sobie jej rodzice pomyślą jak im powiem? Ze nieudacznik jakis albo coś z nim nie tak. A zblizenie i seks to juz w ogolę odpada, przeciez brat/siostra za ścianą wszystko usłyszą i powiedzą mamie :D :D

Gość gość
:D:D

Gość gość
jestem kawalerem i mieszkam z rodzicami w wolnostojącym domu. 2 piętra- parter jest rodziców, 1 piętro moje a 2 piętro i strych wolne, mamy duży ogród. Nie mam rodzeństwa, zarabiam dobrze. Jestem kawalerem bo tak chcę

Gość gość
Jestem po 30ce, mieszkam z mamą, bo NFZ nie przyznał jej pielęgniarki. Mógłbym z nią nie mieszkać i skazać tym samym na śmierć, ale jeśli mogę wybierać to wolę być nieudacznikiem niż mordercą.

Gość gość
Był już ten temat!:P w*********j bo jesteś nudna szmato!

Gość klaudia 81
Jestem po 30ce, mieszkam z mamą, bo NFZ nie przyznał jej pielęgniarki. Mógłbym z nią nie mieszkać i skazać tym samym na śmierć, ale jeśli mogę wybierać to wolę być nieudacznikiem niż mordercą. X O takich przypadkach tu nie rozmawiamy.

Gość gość
Prowokacja było już ich tutaj kilka takich samych tylko z trochę innymi nazwami tematu :D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość klaudia 81
jestem kawalerem i mieszkam z rodzicami w wolnostojącym domu. 2 piętra- parter jest rodziców, 1 piętro moje a 2 piętro i strych wolne, mamy duży ogród. Nie mam rodzeństwa, zarabiam dobrze. Jestem kawalerem bo tak chcę X Jesteś leń, z ciebie żaden materiał na faceta, maminsynek co trzyma sie spódnicy od mamusi zamiast pójść na swoje i dać odpocząć rodzicom od ciebie to jeszcze muszą ciebie znosić.

Gość gość
A ja uwazam ze wątek to nie prowokacja, a szczera prawda o facetach 30+ w PL. Ja wstydziłabym się związać z takim facetem to byłby obciach przed znajomymi i moimi rodzicami.

Gość gość
Teraz będą stare d**y skrzeczeć na facetów :D hahahaha :P

Gość klaudia 81
Nie jestem stara.

Gość gość
Jesteś! :D

Gość gość
"Ja wstydziłabym się związać z takim facetem to byłby obciach przed znajomymi i moimi rodzicami." x Czyli jesteś wzorcowym przykładem maminsynka (mamincórką?). Utrzymują cię, nie widzisz w tym nic złego bo jesteś kobietą i ich zdanie jest ważniejsze niż wszystko inne.

Gość gość
Jesteś stara. Rocznik 81 to musztarda po obiedzie. Jak do tej pory nie znalazłaś sobie nikogo to sorry ale żaden normalny facet nie będzie brał sobie kogoś kto robił przez ten czas za materac dla innych.

Gość klaudia 81
ak do tej pory nie znalazłaś sobie nikogo to sorry ale żaden normalny facet nie będzie brał sobie kogoś kto robił przez ten czas za materac dla innych. X Ty sobie nie znalazłaś, ja mam faceta a wy maminsynki dalej u mamusi ha ha

Gość gość
To troll, już nie pierwszy jej taki temat. :) Co byscie nie napisali to i tak was zwyzywa od najgorszych. :)

Gość Taki_jeden_964
Ja wstydziłabym się związać z takim facetem to byłby obciach przed znajomymi xxxx a sa dziewczyny co sie nie wstydza i dobrze na tym wychodza. :)

Gość Taki_jeden_964
klaudia 81 ja mam faceta xxxx skad mam wiedziec, ze to prawda. czemu z nim nie siedzisz tylko na kafe i czepiasz sie wolnych. :) Pewnie pamiętasz mnie z poprzedniego twojego tematu. Nic sie nie zmieniło, dalej mieszkam z mama i dalej zamierzam. :)

Gość gość
dalej mieszkam z mama i dalej zamierzam X Boś nieudacznik hahahahah :D :D

Gość Taki_jeden_964
Boś nieudacznik hahahahah xxxx Wiem co myslicie, ale chce nim być. Mam mieszkać sam, wynajmować i wyrzucac ciezko zarobione pieniadze ? Jeszcze mnie nie popieprzylo. Ja patrze zeby zaoszczedzic pieniędzy. A wyprowadze sie jak sie ozenie. Na razie nie planuję. :)

Gość gość
A gdzie ma samotny facet mieszkać, w apartamencie,w prywatnej willi, ciekawe ile samotnych dziewczyn po 30-stce ma własne mieszkanie, dziewczynom w d****h i łbach się poprzewracało.Jak one sobie wyobrażają,że taki chłopak pracując 5-6 lat ma zarobić na własne lokum, niektórzy przez 20 lat się tego dorabiają, no ale teraz jak facet nie ma dóbr materialnych to jest nieudacznikiem mamisynkiem c***a itd.

Gość gość
Ani ja ani moje koleżanki w życiu nie cucialybysmy aby facet mieszkał z rodzicami. Od razu wiadomo że taki człowiek może mieć problemy z odpowiedzialnością, zarządzaniem budżetem domowym, utrzymaniem porządku czy robieniem zakupów. Przecież jak synus nie zapłaci za prąd to mamusia go wyręczy. Jeżeli synuś będzie miał ciężkie dni w pracy to mamusia obiadek poda. Samodzielny ii dobdobrze funkcjonujący mężczyzna jest materiałem na lepszego partnera, kobieta może poczuć się bardziej bezpieczna niz z dzieciakiem mieszkajacym z mamusią. Możliwe że wartościowi mężczyźni również mieszkają z rodzicami ale mi byłoby szkoda czasu aby to sprawdzić. Tak dla ścisłości : mieszkanie może być wynajęte . Nikt nie wymaga własnościowego mieszkania.

Gość klaudia 81
Mam mieszkać sam, wynajmować i wyrzucac ciezko zarobione pieniadze ? Jeszcze mnie nie popieprzylo. Ja patrze zeby zaoszczedzic pieniędzy. xxx Widocznie nawet zadna dziewczyna cie nie chce ha ha bo gadasz ze bys mieszkał sam, nie dosc ze mamisynek to jeszcze impotent. Skoroś taki oszczędniaczek, proponuje ci jeszcze : zbieraj deszczówke (jest za darmo) i filtruj , po co masz płacic za wodę? Kup kury i koguta po co masz w sklepie płacić za kurczaka i jajka skoro mozesz zaoszczedzic? ubrania tez ci matka moze ci przeciez uszyć na starym łuczniku, po co masz wywalać kase w sklepie? Zaoszczedzisz ciezko zarobione kasy, na co czekasz mamisynku? Jeszcze cie nie popiepszyło?

Gość gość
Ty i twoje koleżanki wybierają facetów , którzy są może niezależni mieszkają byle gdzie ,w mysiej dziurze, a potem zakładają patologiczne rodziny, albo co nie które potrafią się ustawić i wyłapują nadzianych lub sponsorów.

Gość Taki_jeden_964
dziś mieszkanie może być wynajęte. xxxx To dopiero głupota, dokładasz się do mieszkania, które nigdy nie będzie twoje. I ty chcesz uczyć gospodarności. Mnie nie będziesz. :) Ps. jakoś się tym nie przejmuje, ze żadna z was mnie nie zechce, bo ja nie chce żadnej z was :)

Gość gość
ani ja ani moje koleżanki w życiu nie cucialybysmy aby facet mieszkał z rodzicami. Od razu wiadomo że taki człowiek może mieć problemy z odpowiedzialnością, zarządzaniem budżetem domowym, utrzymaniem porządku czy robieniem zakupów. Przecież jak synus nie zapłaci za prąd to mamusia go wyręczy. Jeżeli synuś będzie miał ciężkie dni w pracy to mamusia obiadek poda. Samodzielny ii dobdobrze funkcjonujący mężczyzna jest materiałem na lepszego partnera, kobieta może poczuć się bardziej bezpieczna niz z dzieciakiem mieszkajacym z mamusią. Możliwe że wartościowi mężczyźni również mieszkają z rodzicami ale mi byłoby szkoda czasu aby to sprawdzić. Tak dla ścisłości : mieszkanie może być wynajęte . Nikt nie wymaga własnościowego mieszkania. x 100% racji