Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia 81

Osoby 30plus mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość Taki_jeden_964
Kończą temat napiszę że do porozumienia nie dojdziemy. Wy myślicie inaczej jak inaczej i niech tak zostanie. :) klaudia 81 czemu nie siedzisz z facetem, tylko olewasz go w sobotni wieczór ? :)

Gość gość
To dopiero głupota, dokładasz się do mieszkania, które nigdy nie będzie twoje. I ty chcesz uczyć gospodarności. Mnie nie będziesz x Nie rozmawiamy tu o własnosci, akurat wiekszosc kobiet woli faceta który potrafi poradzic sobie samodzielnie wynajmując niz nieudacznika co mieszka z mamusią bo bez niej nie istnieje ani obiadu sobie nie zrobi biedaczek :D nie chciałabym sie pokazywac w szerszym towarzystwie z takim ofermą jak ty

Gość Taki_jeden_964
nie chciałabym sie pokazywac w szerszym towarzystwie z takim ofermą jak ty xxxxxxx Ale ja was nie chcę. :D

Gość pepsi77
Nie wiem czemu się tak utarło , ze facet ma mieszkac osobno po 30 , a jak dziewczyna mieszka mieszka z rodzicami to jest ok. Kazdy wie jaka jest sytuacja w kraju , nie zarabia się kokosów ...Jestescie troche niesprawiedliwe , nie każdego chłopaka stac kupic sobie mieszkanie. Mieszkajac z rodzicami pomagają sobie wzajemnie w rachunkach , jakich pracach domowych itp...

Gość gość
Nikt cię tu nie uczy gospodarności. To że mieszkasz z mamusią też nie oznacza że kiedyś będzie Twoje. Osoby które mieszkają na wynajętym szybciej kupują swoje, choćby po znalezieniu swojej drugiej połowy . Ludzie z takim podejściem jak twoje to potem nie chcą spłacać odsetek bankowych itp. Kończy się to tak że wszyscy czyli potencjalna przyszła żona plus dzieci mieszkają u mamusi Dziękuję za takie atrakcje. Już wolałabym płacić za wynajem niż dzielić lodówke i wannę z mamusią. To dopiero jest patologia.

Gość Taki_jeden_964
No to trudno. Jednak nie przekonałaś mnie. W tej kwestii nie zamierzam nic zmieniać. Ale szukajcie dalej frajerów z mieszkaniem. :)

Gość gość
Pepsi 77 - no właśnie pomagają. Widzisz różnicę między pomagają a zarządzają? Bo dla mnie pomagać może dwudziestolatek a nie facet po trzydziestce. Już lepiej jak to jest mieszkanie na spółe z kimś ale nie z mamusią. Zresztą kobiety po 30 z mamą to tez nie teges. Jest wiek kiedy powinno się odciąć pepowine i basta. Nie ma to tam to tamto.

Gość najemca
Już wolałabym płacić za wynajem niż dzielić lodówke i wannę z mamusią. To dopiero jest patologia. O ! To jest to.....dla zdrowia psychicznego lepiej wyłożyć trochę kaski i mieć święty spokój niż mieszkać ze starymi za darmo i co jakiś czas wysłuchiwać ich awantur , robić co ci każą i wstawać i iść spać kiedy ci każą :D :D taka prawda...a ze nie mam własnościowego mi nie przeszkadza, do grobu i tak nie zabiorę a dziecku swojemu nie dam, niech samemu do czegoś dojdzie , tez mi się coś od życia należny.

Gość gość
Już to widzę jak któraś z was pracując na kasie w biedronce za max. 1700 zł wynajmuje mieszkanie za ponad 1000zł, ale za chwilę wyskoczą, że pracują za 5000zł na kierowniczych stanowiskach, no tak tu każda jest piękna,zgrabna i powabna, ma zarąbistego faceta, mega przystojniaka z własnym mieszkaniem, a tak naprawdę to samotne żałosne babinki które mieszkają kątem u rodziców bez perspektyw na poprawę swojego losu.

Gość gość
Kochany nikt cię tu nie przekonuje. Ty jesteś stary kawaler mieszkajacy z mamusią. Tylko tacy jak ty i krowy nie zmieniają poglądów. Ja akurat nie muszę szukać frajera z mieszkaniem bo od jakiś 10 lat mieszkam na swoim. I to jeszcze z mężem. To ci dopiero co? :)

Gość gość
Młode kobiety w miarę madre po 30. Jeżeli mają niskie zarobki to wynajmują mieszkanie ze wspolokatorką. Płacą wtedy 500 zl.

Gość gość
bardzo mądre kobiety po 30-stce, nie mają faceta, własnego mieszkania, tylko tułają się po wynajętych mieszkaniach ze współlokatorką, to rzeczywiście osiągnięcie dziewczyn po 30, jest za co pochwalić:D

Gość pepsi77
gosc 21.16 ... masz troche racji , ta pomoc z czasem wyglada tak , ze rodzice się przyzwyzajaja i powierzaja coraz wiecej obowiązków , co w efekcie zostawia coraz mniej czasu na zycie prywatne ..no i chyba pozniej gorzej sie z tego wykręcic , odmówic , bo wychodza koflikty...:/

Gość gość
a za co ja mam wynająć mieszkanie ,pokój przy pensji 1500 zł ?!

Gość gość
I na tym polega odsiew nieudaczników, kto słabo zarabia ten nie wynajmie bo go nie stać i nie jest materiałem na faceta dla dziewczyny....facet zarabiający 1500zł? Proszę cię.... trzeba byc nieudacznikiem żeby za tyle pracować. Po drugie...nie wyobrażam sobie żeby facet zapraszał mnie na spotkania intymne do mieszkania/domu gdzie mieszkają jego rodzice, mam wymagania co do prywatności i wynajęte mieszkanie jest do tego 100% lepsze a najlepiej własnościowe.

Gość gość
Po pierwsze nie zaliczajmy faceta do osiągnieć :p Z dwojga złego trzeba wybrać lepsze. Lepiej więc wynajmować mieszkanie ze wspolokatorka i żyć samodzielnie niż żyć całe życie w mieszkaniu z mamą i co jesień robie przetwory na zimę. Tak mi się kojarzy życie takiej kobiety z mamusią .wolałabym zmienić otoczenie i wynajmować z kimś chatę. Mniejsze prawdopodobieństwo zlapania nerwicy i depresji. No sorki ale chyba zwymiotowalanym gdybym musiala kupować ziemniaki w tym samy sklepie co moja mama gdy bylam mała. I jeszcze to oczekiwanie na śmierć rodzica. Kiedyś moja koleżanka mieszkająca z mama stwierdzila że jej mama jest już wiekowa to i mieszkanie' wkrotce bebędzie jej. W skorze mamy też nie chciałabym być ;) Suma sumarum to ludzie bądźcie jak najszybciej samodzielni bo życie jest jedno i szkoda kłótni o stary ser w lodówce. To się wygadalam ;)

Gość Taki_jeden_964
dziś Ja akurat nie muszę szukać frajera z mieszkaniem bo od jakiś 10 lat mieszkam na swoim. I to jeszcze z mężem. To ci dopiero co? x To se żyjesz fajnie i dobrze. Już znalazłaś frajera ale powiedz mi zamiast zajmować się domem to wchodzisz na jakieś durne forum i wpieprzasz się w życie innych, po chooooj ? Co cię aż tak tyłek boli ? xxxxx dziś facet zarabiający 1500zł? Proszę cię.... trzeba byc nieudacznikiem żeby za tyle pracować. x Następna inteligentna. Tutaj gdzie mieszkam więcej nie zarobisz. Więc nieudacznikiem nie uniknę bycia. Wyprowadzę się z domu to napiszą że jestem nieudacznikiem bo się nie ożeniłem, potem że nie mam dzieci, że za mało zarabiam, że nie jeżdżę Lexusem... przejmować się waszym pisaniem.

Gość Taki_jeden_964
Dalej nawijacie, że maminsynka nie chcecie, nawet do domu byście nie przyszły... a ja wam piszę już drugi raz, że ja was NIE CHCĘ. Jest dużo frajerów z mieszkaniem to takiego znajdziecie. :) Maminsynki też znajdą, nie wszystko dzieje się na świecie po waszemu, znajdą się chętne. Nie zamierzam was przekonywać, że jestem zaje/bisty bo nie jestem. Ale żył będę tak jak ja chcę nie tak jak wy. Dopiero byłbym nieudacznik jakbym się słuchał babskiego forum, zamiast mieć własne zdanie. :)

Gość gość
a Ty klaudia już zarobiłaś na swoje mieszkanie?czy kredyt? czy wynajmujesz?

Gość gość
Taki jeden a po co ty wchodzisz na forum dla kobiet? Ja wchodzę bo jestem chora i nudzę się jak mops. A tak przy okazji nie mów o innych mężczyznach frajer. Frajer to jesteś ty a twoja matka to pusta dzira która nie potrafila wychować syna na frajera który uzala się na babskim forum. A może ty c***a jesteś co ? Miło Ci jak ktoś wyzywa twoich bliskich?

Gość Taki_jeden_964
Nie zamierzam wiecej pisać na ten temat, sorry jeśli jakąś panią niechcący urazilem. :)

Gość gość
Ty mała cipo uspokój się

Gość Taki_jeden_964
Wy zaczęłyście, ok kończę temat, nikogo już nie wyzywam.

Gość gość
A po c***j ty tu wchodzisz? To jest forum dla kobiet a nie dla frajerów którzy nie potrafią żyć i funkcjonowac za swoje.

Gość gość
ja nie do ciebie taki jeden,tylko do niej

Gość Taki_jeden_964
Przepraszam :)

Gość gość
to jest forum dla wszystkich idiotko

Gość Taki_jeden_964
To przynajmniej tyle, ale też poczulem że przesadzilem. Nie lubię nikogo obrażać. Zniżać się do poziomu tego forum. :)

Gość gość
a ja lubię się zniżać bo z nimi trzeba rozmawiać w ich języku bo inaczej nie słyszą

Gość gość
Idź się pożalic do mamusi. Ona na jutro rosolek ci ugotuje i ciasto upiecze. Jutro niedziela, rutyna jest bardzo ważna w życiu starego kawalera mieszkajacego z mamusia. Twoja przyszła niedoszla musiałaby być nienormalna aby się z tobą zwiazac. Ale możesz sobie wyobrazac taką gdy walisz sobie w czasie gdy mama jest w kościele albo gdy oglada klan . Powodzenia nieudaczniku