Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszkaa

Ale sie najadlam :)

Polecane posty

Gość gość
pas cnoty to by musiała założyć na spotkanie z tobą bo ty byś ją próbował zgwałcić sfrustrowany napalony prawiku ale na randkach z normalnymi facetami obawiać się czegoś takiego nie musi

Gość gość
no ale chyba fajnie byłoby mieć faceta co? jest się do kogo poprzytulać, z kim wyjść gdzieś razem, pogadać, pospędzać miłe chwile razem (i wcale nie mówie o seksie). Pewnie samotność ci też troszke dokucza co? nie musisz sie przyznawać bo ja po prostu o tym wiem, gdybyś nie była samotna to byś na kafe nie przesiadywała, szukasz tu kontaktu z ludźmi bo w realu ci go brakuje. Oszka gdybyś miała chłopaka (realnego) to dalej przesiadywałabyś na kafe czy wolałabys z nim spędzać czas?

Gość gość
no i super Oszka :) jednak masz u mnie plusa całus w usteczka dla Ciebie ❤️

Gość gość
Ona się po prostu szanuje, nie chce pewnie tego robić na pierwszym, drugim czy nawet 10 spotkaniu. Nie chce tego robić nawet po miesiącu, dwóch czy trzech bycia razem. Mi się wydaje, że ona chce kogoś dobrze poznać za nim to zrobi i pewnie chciałaby "pochodzić" ze sobą rok a nawet dwa i dopiero wtedy to zrobić po raz pierwszy, ona chce mieć pewność, że ten ktoś nie jest z nią tylko po to by ją przelecieć, bo jak facet czeka 2 lata albo i więcej to jednak nie chodzi mu tylko o jedno. Dobrze mówie Oszka? No chyba, że ty chcesz czekać aż do ślubu, jak to jest u Ciebie?

Nie do slubu. tak musze miec pewnosc ze ten ktos jest ze mna dlatego ze mnie kocha a nie dlatego ze mu jest dobrze ze mna w lozku

Gość gość
:) :)

Gość gość
no ale jak po tych dwóch latach mu nie będzie dobrze to i tak cię zostawi. Zdajesz sobie z tego sprawę? Seks może i nie jest najważniejszy ale jest ważny w związku. A jeśli ty mu go będziesz odmawiała albo będziesz jak ta kłoda sztywna leżeć w łóżku bez zaangażowania to KAŻDY facet prędzej czy później Cię zostawi. Tak samo te co chcą czekać do ślubu, a potem z łaski kochają sie raz na 2-3 miesiące i jeszcze sie dziwią że facet je potem zdradza na boku a potem rozwodzik. Z resztą wiesz Oszka, seks to nie jest obowiązek i to nie jest przymus, seks ma być przyjemnością dla obojga, czasem bliskości i szczęścia i jeśli ty tego nie chcesz to serio nie wiąż się z żadnym facetem

Gość gość
no ale rozumiem, że jak np byłabyś z facetem 2 lata i byś miała pewność, że cie kocha, rozpoczęlibyście współżycie to wtedy chciałbyś już to robić? czy nadal by ci to w zasadzie zwisało czyli "może być ten seks ale nie musi..." ? Czy jednak już wtedy byś się angażowała i byłby milutki i częsty seks? :)

Jestem tego swiadoma i ja sie nie zapieram ze seksu nie bedzie te 2 lata sa bardzo przesadzone

Gość gość
Ja piernicze co za rozmowy... głupie baby:D:D

Wszystko zalezy od sytuacji moze byc tak ze pierwsza wyjde z inicjatywa roznie moze byc

Gość gość
no ok, bo to wiadomo nie musi być 2 lata, ważne że musi nadejść ten moment że będziesz w 100% pewna swojego partnera tak? :) ale mi chodzi o to czy potem już jak sie zdecydujesz na ten pierwszy raz będziesz chciała często tego seksu i czy będziesz sie angażowała czy będzie ci to zwisało i pokochasz sie tam z wielkiej łaski raz na miesiąc czy raz na dwa miesiące

jak mi sie spodoba to pewnie bede chciala czesto zreszta mam tez swoje potrzeby :P

Gość gość
no i fajnie :) bo myślałem, że jesteś po prostu aseksualnie oziębła że tak odkładasz ten moment, a tu po prostu chodzi o normalne sprawdzenia partnera, czy faktycznie jest partnerem czy tylko *****czem co chce zaliczyć kolejną panienke. To dziewictwo twoje to naprawdę Skarb, jak już tyle czasu czekałaś to już czekaj dalej i zrób to naprawdę z tym który będzie z Tobą z miłości, którego będziesz naprawdę pewna, a taki facet na pewno bardzo doceni to że jesteś dziewicą :)

Gość gość
Oszeczka to fajna kobietka ;) ktoś będzie szczęściarzem :)

Gość gość
Wiem to już od dawna,że Oszkaa jest spoko :P :) Mykam w plener...udanego wieczoru Patrycja ;)

Gość gość
ja se ojebałem kubełek z KFC i popiłem 5 piwkami