Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale on jest żałosny

Polecane posty

Gość gość

spodobał mi się taki zahukany prawiczek,ale tylko z tego wzgledu ze przypominał mi fizycznie kogos, kogo kochalam, wiec nie tak do konca on sam mi sie podobal. Przejelam inicjatywe bo on taka sierota.odwzajemnial,ale w takim tempie ze rzygac sie chcialo. za to bardzo skory byl do sugesti o zmianie wygladu,bo on lubi to czy tamto,mimo ze jestem niezla laska. kopnelam go w zad, poszukalam kogos innego i odwrocilam kota ogonem, zmieszał sie a potem chodzil jak zbity pies. do tej pory pewnie mu glupio, chociaz juz sie nie widujemy :D smiac mi sie chce,ze tez takie cwoki istnieja...

Gość gość
sral cie pies :O🖐️

Gość gość sisi
Autorko..jak możesz tak pisać?

Gość gość
prowo

Gość motylarz
prowo jak prowo ale widać, że autorkę boli, że taki wg niej "żałosny prawik" może mieć swoje zdanie i coś sugerować takiej wg niej "wystrzałowej lasce" no, najwyraźniej nie byłaś dla niego aż tak wystrzałowa i Ty o nim teraz mówisz "ćwok", a on o Tobie "blachara" i "tapedziunia"

Gość gość
akurat z mojego wygladu jestem dumna, bo nie potrzebuje makijazu zeby byc zjawiskowa:p byl mna zachwycony ale jak to facet, woli wytapetowane dziunie i o to mu chodzilo.. jarał się taką tapetą i pustotą. ale podobac mu się podobałam, widzialam to i mowil, zreszta nie ma osoby ktorej bym sie nie podobala:D

Gość gość
jakas raczej jest co jej sie nie podobasz

Gość Taki_jeden_964
" zahukany prawiczek" "Przejelam inicjatywe bo on taka sierota" xxxxx Już wiadomo po co powstał taki temat. :)

Gość gość
gość sisi dziś Autorko..jak możesz tak pisać? x a dlaczego nie?

Gość gość sisi
Bo jak sie kogos kocha to nie nazywa sie go zahukanym prawiczkiwm czy głupim ćwokiem.

Gość gość
Autorka nie kochała tego chłopaka, tylko innego, do którego ten był podobny.

Gość gość
Zawiedziona i porzucona szmata! :F

Gość gość
xx zreszta nie ma osoby ktorej bym sie nie podobala xx wrzuć swoje zdjęcie, to ocenimy

Gość gość
autorka napisała: >>przypominał mi fizycznie kogos, kogo kochalam<< więc nie jest taka znowu znakomita, skoro ktoś już jej nie chciał :-):-):-):-):-):-):-)

Gość gość
gwarantuje ze szczena by opadla haha po co mam ryzykowac twoj zawał :p a tak na serio ja go zostawilam i widzialam jaki byl zawiedziony i zly.