Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznanie fajnego faceta po 30stce mozliwe w Polsce czy nie

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doswiadczenia dziewczyny? Ja jestem 30+ i sie tak zastanawiam, jakei mam szanse. Fajny: - z praca - wyksztalcony - najlepiej wysoki - z hobby - zeby bylo z nim o czym porozmawiac

Gość gość
szanse sa zawsze ale to kwestia szczescia w zyciu, najgorszy kandydat dla kobiety bezdzietnej to facet z dzieckiem

Gość facet po 30stce
Jestem: wykształcony, bez nałogów, daję pracę innym, moje hobby jest też moją pracą, mam 177 cm. Nadawałbym się?

Gość gość
takiego faceta to trzeba poznać na studiach albo w pracy, ewentualnie przez znajomych. W Polsce ciężko poznać kogoś w innych miejscach jak pub, kino.

Gość gość
jezeli nie jestes pracoholikiem to jasne ze tak:)

Gość gość
ja nie jestem za poznawaniem ludzi w pracy, a na studiach nie kazdy znajduje, ludzie poznaja sie w roznym wieku, to kwestia szczescia i tyle, fakt ze po 30tce faceci nie chca sie za bardzo wiazac ale szanse zawsze sa

Gość facet po 30stce
trochę jestem

Gość gość
-autorka- gość dziś takiego faceta to trzeba poznać na studiach albo w pracy, ewentualnie przez znajomych. W Polsce ciężko poznać kogoś w innych miejscach jak pub, kino. xxxx Tez tak mysle, ale niestety studia juz skonczylam i pomimo tego, ze bylo na nich wielu facetow, to jakos tak sie zlozylo, ze studia zakonczylam bez faceta.

Gość gość
185 + :)