Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23232

Problemy z dziewczynami pilne zapytanie

Polecane posty

Gość gość23232

Potrzebowałbym by mi ktoś pilnie pomógł , ogółem mam 23 lata , nigdy nie miałem dziewczyny , ostatnio dość sporo wychodziłem na miasto (jakieś 4 tygodnie praktycznie codziennie) i zagadałem już do bodajże 60 dziewczyn i nic mi nie idzie... , kiedyś próbowałem w necie , większość osób mi radziło mi bym podrywał dziewczyny w realu np. na ulicy , sklepie , parku , ale efekt jest mizerny i podobny do tego co w necie... Gdy chce się wymienić numerem komu z jakimiś dziewczynami to nigdy one nie chcą itp. i zawsze jest dupa :( Moje jedyne kontakty jakieś bliższe z dziewczynami to byłem 3 albo 4 razy u prostytutki , jakieś 3 lata temu , ogółem był to raczej syf , nudne i więcej nie mam zamiaru na takie coś... iść... co zrobić by mieć jakieś efekty ? czy nie wiem zawsze u mnie będzie już do kitu ? bo u mnie to jest standardowo , czyli zawsze dupa... , w necie było do kitu , na ulicy do kitu , w klubach też syf bo nie lubię chodzić do klubów... Ogółem z wyglądu jakoś źle nie wyglądam , ale jak widać za atrakcyjny dla dziewczyn nie jestem... , raczej jestem introwertykiem.

Gość gość
byłam nieraz świadkiem takiej sytuacji, praktycznie żadna dziewczyna nie daje przypadkowym kolesiom nr telefonu na ulicy więc nie masz co się dziwić

Gość gość
albo jestes du///pa a nie chlop albo trafiasz na jakies lafiryndy ktore tylko mysla o pieniadzach ,narazie jestes jeszcze za mlody,napewno znajdziesz babe w 30 roku zycia,powodzenia

Gość gość
Jestes desperatem, ktory w dodatku chodzil po d****ach. Zacznij sie rozwijac i nie skupiaj sie tylko na zwiazkach.. wtedy kogos znajdziesz. i nie rob sie na ofiare.

Gość gość23232
czyli w sumie nie ma jak , znaleźć dziewczyn...

Gość gość
180 mam wzrostu

Gość gość
musisz jechac gdzies na wczasy i tam sie ogladac za jakas du//()pa ,my ci nie znajdziemy dziewczyny,

Gość gość23232
na ogół zagadania bezpośrednie robie... typu , że nie wiem mówie , że jakaś dziewczyna wygląda uroczo np. w swojej bluzce i daje , że pomyślałem , że ciebie podejdę i ciebie poznam , jak masz na imie ?

Gość vvisienka
wyślij zdjęcie, to zobaczymy. Może celujesz w niewłaściwy typ d**eczek.

Gość gość23232
"Jestes desperatem, ktory w dodatku chodzil po d****ach. Zacznij sie rozwijac i nie skupiaj sie tylko na zwiazkach.. wtedy kogos znajdziesz. i nie rob sie na ofiare." Rozwijam się , ale dziewczyn jak nie miałem tak nie mam... , więc co to za różnica...

Gość gość
do gosc 20:16 ten podgladacz wcale nie jest chyba anonimowy!

Gość gość
gość23232 dziś czyli w sumie nie ma jak , znaleźć dziewczyn... WYSLIJ NAM ZDJECIE ?to zobaczymy czy masz jakies szanse

Gość vvisienka
Jak się dogadujesz z kobietami? Masz jakieśtam koleżanki ? Taki kontakt z przeciwną płcią zawsze pomocny, można się doradzić albo poćwiczyć.

Gość vvisienka
Wygląd nie jest aż tak istotny, liczy sie osobowość i dobra bajerka.

Gość gość23232
Idzie dziewczyna ulicą Mówię do niej , hej sory , zobaczyłem ciebie jak przechodziłaś , wyglądasz bardzo uroczo w swojej fryzurze (staram się to mówić z taki akcentem , że takie to jest takie nie typowe ) , i pomyślałęm , że ciebie podejde i ciebie poznam ? potem pytam np. dokąd idzie ona ble ble ja typu ja idę na zakupy , ale zobaczyłem ciebie i pomyślałęm , że musze do ciebie podejśc i ciebie poznać choć normalnie tego nie robię . Potem do kontekstu pytam co robi typu ile ma lat , gdzie studiuje , gdzie ja studiuje itp. I pytam o numer... Czasem mi się zdarzy w nie któych momentach drobne zacięcie się , albo drobny stresik , ale czasem robiłem bez stresu , normalnie bez zacięcia sie a i tak nie szło mi...

Gość gość OPOP
do gość23232 jak nam nie chcesz wyslac zdjecia to nam wyslij zdjecie twojego wacka do oceny :p

Gość gość23232
"Jak się dogadujesz z kobietami? Masz jakieśtam koleżanki ? Taki kontakt z przeciwną płcią zawsze pomocny, można się doradzić albo poćwiczyć." Nie mam zbytnio koleżanek , jeszcze nie tak dawno to , byłem mega nieśmiały i nie pewny siebie i bym nie zagadał do obcej dziewczyny na ulicy... , ale się zmieniłem , że zaczałem wierzyć w siebie stałem się pewny siebie , ale raczej jestem introwertykiem , dośc spokojną osobą jestem , zazwyczaj dużo nie gadam , a w podrywaniu dziewczyn za dobry na ogół nie jestem... , zbytnio w gronie znajomych bym lasek nie umiał podrywać...

Gość gość OPOP
gość23232 dziś czekamy na fotke

Gość gość23232
bez jaj - tutaj nie bede wstawiac swojej foty ...

Gość vvisienka
Niektóre dziewczyny czują się mega niepewnie, kiedy są zaczepiane z zaskoczenia na ulicy. Może się też zdarzyć tak, że pod wpływem impulsu zostajesz spławiony, ale potem tego żałują. Może szukaj szczęścia na portalach i apkach randkowych. Zawsze to jakieś urozmaicenie. Można mniej więcej z samego czatowania zorientować się, czego kobiety z reguły wymagają od mężczyzn.

Gość gość23232
znając życie to wszystko wyjdzie jak zawsze... , czyli , że do kitu...

Gość gość
W taki sposób to ty nigdy nikogo nie znajdziesz. Ja bym spieprzala od ciebie jak najdalej. Spróbuj zacząć chodzić do jednego lokalu, clubu, siłowni czy nawet biblioteki. Poznaj tam jakąś grupe dziewczyn, chociaż dwie. Staraj się poznać je, umówić na jakąś imprezę, wszystko na luzie. Dopiero jak ci się któraś naprawdę spodoba to wtedy próbują zdobyć telefon. Na ulicy to najwyżej w dziub możesz dostać

Gość gość
Anonimowo i niezobowiązująco puścić sobie wodze fantazji :)

Gość gość23232
do wisienka - akurat w necie to raczej będzie dupa , kiedyś próbowałem , tam byłz awsze problem by się spotkać , a laski tam siedzą zazwyczaj dla zabawy..

Gość gość23232
"W taki sposób to ty nigdy nikogo nie znajdziesz. Ja bym spieprzala od ciebie jak najdalej. Spróbuj zacząć chodzić do jednego lokalu, clubu, siłowni czy nawet biblioteki. Poznaj tam jakąś grupe dziewczyn, chociaż dwie. Staraj się poznać je, umówić na jakąś imprezę, wszystko na luzie. Dopiero jak ci się któraś naprawdę spodoba to wtedy próbują zdobyć telefon. Na ulicy to najwyżej w dziub możesz dostać" A jak w tych miejscach poznać ? co mam gadać ? co zrobić by nie wpaść w rame kolegii z nimi ? poza tym tam niby będę takie zainteresowane mną ? Nie lubie chodzić na imprezy zbytnio...

Gość gość
Jak bedziesz wszystko analizowal to nie wypali. To ma byc NATURALNE a nie zaplanowane jak terminarz prezydenta.... czlowieku! kontakty z ludzmi maja byc bardziej spontaniczne

Gość vvisienka
To pewnie należysz do tego odsetka osób, które będą musiały sobie poczekać na miłość od pierwszego wejrzenia. Podobno na każdego trafi. Podobno... Wiem, że masz parcie na bycie kochanym i potrzebnym komuś, ale szukanie czegoś na siłę trochę mija się z celem.