Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23232

Problemy z dziewczynami pilne zapytanie

Polecane posty

Gość gość23232
"maja byc od razu w zwiazku' ale w domysle to ma do tego prowadzic, wiadomo oczko.gif Jakie masz wymagania wobec charakteru dziewczyny? Tylko nie pisz ogolnikow w stylu mila i inteligentna. Nie czuj sie atakowany, po prostu probuje Ci pomoc" Z poczuciem humoru , wyluzowana , otwarta , by nie był to typ tzw. katoliczki typu seks po ślubie a pocałunki na 200 randce , gadatliwa , lubiąca robic czasem cos zwariowanego , z którą można pogadać równiez na różne tematy , z pozytywnym nastawieniem...

Gość gość23232
:No jak Ciebie czytam , to identycznie jak ten mój znajomy...podsuwałam mu rozne dziewczyny , ale on od razu miał gotowa odpowiedz " nie bede się osmieszał , napewno mnie zleje , nie bede walił głowa w mur itp"" O rany a czy mi ktos podsuwa dziewczyny ? bo jak na razie to chyba jeszcze nikt w realnym życiu nigdy nic mi nie pomógł w kwesti dziewczyn.... , a o podsuwaniu dziewczyn to już nawet nie mówię...

Gość pepsi77
Nikt Cie nie przekona , najlepiej odpusc sobie i nie myśl o tym , zycie jest wielką niespodzianką , zaskoczy Cie w odpowiednim czasie ...juz widac jak zaczynasz się denerwowac , dobrze znam takie rozmowy

Gość gość
21:22] Rozumiem, ze z poczuciem humoru podobnym do Twojego? Rozumiem, ze seks chcialbys jak najszybciej? Dlaczego gadatliwa? Co poprzez to rozumiesz? Bo wiekszosc mezczyzn nie lubi gadulstwa kobiet Lubiaca robic cos zwariowanego - czyli spontaniczna? Jakie zwariowane rzeczy chcialbys z nia robic? Pozytywne nastawienie - optymistka - rozumiem :) Na jakie tematy lubisz rozmawiac? Chcialbys partnerki troche inteligentniejszej od siebie, troche glupszej (nie glupiej, a ciut glupszej) czy mniej wiecej na tym samym poziomie?

Gość gość23232
"No jak Ciebie czytam , to identycznie jak ten mój znajomy...podsuwałam mu rozne dziewczyny , ale on od razu miał gotowa odpowiedz " nie bede się osmieszał , napewno mnie zleje , nie bede walił głowa w mur itp"" Ale nie rozumiesz , że mi nikt nigdy nie pomógł w poderwaniu jakis dziewczyn ? zazwyczaj , albo ludzie mają to w d***e , albo graja tak by ugrać cos dla siebie...

Gość gość
Cechy jakie wymieniłeś są odwrotnością twoich, bo z tego, co pisałeś, jesteś introwertykiem. Wiec dlaczego szukasz takiej dziewczyny i dziwisz się, że jej nie możesz znaleźć? Takie dziewczyny lubią podobnych do siebie, nie do ciebie

Gość gość
Bo ludzie maja swoje życia. Nie myśl jednak w ogóle o tym, ze ktoś powinien Ci pomoc. Musisz radzić sobie sam. Jesteś dorosły :)) Podoba Ci się jakaś koleżanka z roku?

Gość gość
Po co chodziłeś do prostytutki? chciałeś przestać być prawiczkiem? Mam wrażenie, ze szukasz dziewczyny głownie po to, żeby mieć darmowy, regularny seks. Może wiec znajdź kogoś na f****ng friend, a nie zaczepiasz normalne dziewczyny?

Gość pepsi77
Widzisz , tutaj piszesz i dziewczyny Ci odpisują , bo nie probujesz flirtowac ..jesteś sobą . Sprobuj tak pogadac z koleżanka , która znasz , otworzyc się zwyczajnie ...czasem taka szczerość i wrazliwość przykuwa uwagę dziewczyn...

Gość gość
Mnie dziwi fakt, że 20 letni chłopak (!) chodził do PROSTYTUTKI...

Gość gość23232
"Rozumiem, ze z poczuciem humoru podobnym do Twojego? Rozumiem, ze seks chcialbys jak najszybciej? Dlaczego gadatliwa? Co poprzez to rozumiesz? Bo wiekszosc mezczyzn nie lubi gadulstwa kobiet Lubiaca robic cos zwariowanego - czyli spontaniczna? Jakie zwariowane rzeczy chcialbys z nia robic? Pozytywne nastawienie - optymistka - rozumiem usmiech.gif Na jakie tematy lubisz rozmawiac? Chcialbys partnerki troche inteligentniejszej od siebie, troche glupszej (nie glupiej, a ciut glupszej) czy mniej wiecej na tym samym poziomie?" No tak , w sensie , że raczej można z nią pożartować pośmiać się , podchodzi na luzie do żartów itp. No owszem z tym seksem to masz rację. Ja akurat lubie dziewczyny , które dużo gadają , czasami z ludzmi z którymi dobrze mi się gada to tez mogę być gadułą... , łatwo się rozmawia z gadatliwymi ludzmi poprostu też... Ze spontanicznościa to np. pojechać z taką osobą gdzieś , lubiąca nowe wrażenia , z którą możńa gdzieś wyjść czasem itp. Z tematami to różnie , trochę psychologią się interesuje , czasem lubie pogadać tzw. o pierdołach , pośmiać się , dlatego pisałęm że lubie wyluzowane dziewczyny , czasem moge pogadać o jakis emocjonalnych rzeczach...

Gość gość
A ja mam wrażenie, ze Twoim priorytetem na ten moment jest seks, a nie posiadanie partnerki. Wiec może prościej będzie z f****ng friend? Musisz zidentyfikować swoje realne potrzeby.

Gość gość
Nie oceniam Cie, po prostu związek to nie seks, a ty masz na niego duże parcie

Gość gość23232
?Po co chodziłeś do prostytutki? chciałeś przestać być prawiczkiem? Mam wrażenie, ze szukasz dziewczyny głownie po to, żeby mieć darmowy, regularny seks. Może wiec znajdź kogoś na f****ng friend, a nie zaczepiasz normalne dziewczyny?" Chciałem zobaczyć , jak jest u prostytutki , a co do f**k friend to trzeba go tak samo znaleźć jak np. dziewczynę , więc co to ma do rzeczy...

Gość gość23232
"Nie oceniam Cie, po prostu związek to nie seks, a ty masz na niego duże parcie" Związek to również seks i jest to zupełnie normalnę...

Gość gość
Ale f****ng friend jest konkretniejszy. Rozmawiasz, umawiacie się i tyle. I łatwiej znalezc kogoś np. na necie. Spróbuj. Na ten moment masz złe priorytety do wejścia w związek. Seks powinien być dopełnieniem, a nie zupełną podstawą w związku. Możesz kogoś skrzywdzić poprzez nacisk na seks etc.

Gość gość
Znajdź kogoś na f****ng friend, spuść ciśnienie, a potem pomyśl o czymś powazniejszym. Poważnie Ci to mówię :). Gdzie mieszkasz?

Gość gość23232
"Bo ludzie maja swoje życia. Nie myśl jednak w ogóle o tym, ze ktoś powinien Ci pomoc. Musisz radzić sobie sam. Jesteś dorosły usmiech.gif Podoba Ci się jakaś koleżanka z roku?" Odpowiedziałem tylko na tekst pepsi77 , że ona podstawiała jakiemuś swojemu koledze laski i że on nie korzystał , mi nikt nie podstawia dziewczyn i nigdy tego nie robił , więc między jej kolega a mna jest duża różnica...

Gość gość23232
""Znajdź kogoś na f****ng friend, spuść ciśnienie, a potem pomyśl o czymś powazniejszym. Poważnie Ci to mówię usmiech.gif . Gdzie mieszkasz?" pisałęm że mam problem z poznawaniem dziewczyn , czyż nie ? To skoro uważasz , ze mam szukać ff to jak znaleźć ?

Gość gość23232
Ja z poznania

Gość gość
W internecie się ich najczęściej znajduje :) jest mnostwo stron z ogłoszeniami.. rubryka towarzyska na oglaszamy24, czaty, i inne strony

Gość gość23232
ale na ogłaszamy24 to są same prostytutki , zetknąłęm się wieki temu z ta stroną...

Gość pepsi77
chłopaku , to zrozumiałe , ze w tym wieku myslisz o sexie , mało ktory z was mysli o głebokim uczuciu ...z obserwacji zauwazam , ze Twoje rowniesniczki tez nie są zakonnicami...a zwiazek łaczy jedno z drugim po trosze , młodość jest fajna ..tak jak napisałes robic coś razem spontancznie , pojechac gdzies, robic coś szalonego ...dobrze myslisz , tylko spkojnie poczekaj na własciwą :)

Gość gość23232
a czaty to raczej g****o bo nawet nie wiadomo z kim piszesz...

Gość przystojny         facet
eojfoj

Gość gość23232
a co ma tutaj do tematu myślenie o seksie ? nie rozumiem , powiedziałem , że mam problemy z poznawaniem w sumie kogokolwiek...

Gość gość
Jak bedziesz narzekal, to nic nie znajdziesz. Sa rozne strony, gumtree tez przejrzyj, to nic trudnego znalezc kogos na f****ng friend. To normalne, ze ma cisnienie na seks, ale chcialby go uprawiac jak najszbyciej i skoro chodzil do prostytutek w wieku 20 lat, to tez o czyms swiadczy. Nie ma nic zlego w tym zeby wszedl w relacje tego typu, dojrzal troche i dopiero wszedl w zwiazek.

Gość gość
To przestan do cholery narzekac i sam szukaj. Gumtree zobacz. Etc. Widac ze sie boisz nawet tego.