Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona go próbuje uwieść czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet ( który trzeba przyznać jest towarzyski i ma wielu znajomych) ostatnio zakumplował się z taką dwójką znajomych- to znajomi od strony rodziny jego brata, ale niespokrewnieni z nim. I on jeździ do nich bardzo czesto ( do ich miasta) , nocuje u nich. To mlode małżenstwo, ja też u nich kilka razy byłam. Ta jego koleżanka jak gdzieś idziemy np po galerii handlowej stara się isc zawsze koło niego i z nim rozmawiać jakby byla jego dziewczyną. Jak on mierzył jakieś ciuchy ona latała do przymierzalni i mu doradzała Swojemu facetowi niby tez doradzała, ale to troche dziwne... Myslicie, ze on jej sie podoba? Albo powiedziała nam jak wyjeżdzaliśmy " no to teraz co tydzien mysle ze będziecie sie spotykac u nas"

Gość gość
up

Gość gość
To nie wygląda dobrze, najlepiej trzymajcie się z daleka od takiej natrętnej baby

Gość gość
tylko, ze on nie chce sie od nich trzymać z daleka bo oni " tacy symatyczni" :O Nie sadze zeby ona była w jego typie, ale boje sie ze ona chce go uwieść. Ja To wygląda tak, że my mieszkamy na Ślasku gdzie wiadomo niewielka jest odległośc miedzy miastami. Ja mieszkam w mieście X oni w miescie Y ,a on w mieście Z I ona powiedziała coś takiego (chociaz spotykamy się tylko w weekendy z facetem i tak ze wzgledu na odległość)- No to teraz będziecie się spotykać u nas w mieście Y w połowie drogi Najgorzej czułam sie w tej galerii handlowej gdzie ona starała się chodzić ciagle koło niego, jeszcze by brakowało żeby go za reke złapała

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Pewnie,że próbuje.Nienawidzę takich wrednych suk.Radzę ci trzymaj swojego faceta z daleka od niej.