Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandalalalalalalalalalalala

problem z chłopakiem, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość mandalalalalalalalalalalala

Cześć, witam wszystkich! Mam od problem z chłopakiem którego ja sama nie potrafię rozwiązać.. Jestem z nim od 2 lat- od jakiegoś czasu nigdzie wspólnie nie wychodzimy, a jeśli już to na krótki spacer, jesteśmy młodzi (ja 18, on 19 lat) więc myślę, że powinniśmy się spotykać ze znajomymi, chodzić na imprezy, do knajpek.. Nie mówię, że często, nie wymagam od niego, aby co tydzień gdzieś jechać, przykładowo raz w miesiącu pójść gdzieś, rozerwać się. A tymczasem my zachowujemy się jak stare małżeństwo, siedzimy tylko w domu oglądając filmy albo po prostu śpiąc.. Druga sprawa - on wcale nie jest romantyczny, wszystko co robi jest oziębłe, nie pamiętam kiedy ostatnio mi kupił kwiatka bez okazji, jeśli już zbliża się jakaś okazja to on od razu pyta co chcę dostać, bez żadnego spontanu.. On mówi, że nie ma pieniędzy na wychodzenie do klubów, na prezenty a ja wiem, że kłamie. Poza tym wejściówka do clubu to wydatek rzędu góra 15 zł. On woli siedzieć w domu i grać w gry komputerowe podczas gdy ja muszę wtedy na niego czekać, wcześniej było inaczej, co chwila zaskakiwał, byliśmy co chwila w innym miejscu.. On często mówi mi że bardzo mnie kocha, że on po prostu już taki jest, ale gdy się poznaliśmy był całkowicie inny...Ze mną nie wychodzi- mnie niechętnie samą gdzieś puszcza..Mam tego dość, wiele razy już mówiłam mu że jesli nadal będziemy tak żyć to od niego odejdę, a on tylko zasłania się że nie ma pieniędzy albo ochoty albo żebym poszła sobie do innego który będzie zabierał mnie na imprezy.. Dziewczyny co zrobić, jakie podjąć kroki? Jestem już bezsilna i wiem, że dalsze moje starania nie mają sensu bo on przez moje namowy się nie zmieni, ale może Wy macie pomysł żeby to jakoś rozegrać? Pozdrawiam i liczę na szczere i poważne komentarze , będę wdzięczna za rady :)

Gość gość
Skoro jesteś tak młodą dziewczyną, to zamiast tkwić u jego boku i tracić niepotrzebnie czas, rozejrzyj się dookoła i poszukaj fajnego chłopaka. Tego kwiatu pół światu

Gość gość
niech cię ostro zajedzie to będzie dobrze wtedy

Gość yoloswaglolomg
zerwij z nim, przecież sama mówisz że on się nie zmieni

Gość jacksparrrrrrrrrrow
a może Cie zdradza i sie nie chce z toba pokazywac hm